Tur med damene

I dag har jeg vært på trilletur med en gjeng herlige damer, og turen denne gang gikk rundt Østensjøvannet. Vi møttes på Brynsenteret, og turen begynte. Vi gikk langt og lenger enn langt før vi kom til piknik-plassen, og været var helt fortreffelig! Det å gå på myke skogsveier langs elven og høre fuglene mens solen titter gjennom tett løv, det finnes ingen bedre følelse. Roen man føler da er helt unik, og jeg slappet skikkelig av for første gang på lenge.

Vi gikk bortover ene siden av vannet, og på veien møtte vi mange flotte fugler. Gjess kom bort for å si hei, og ender og andre fugler svømte og lekte seg i vannet. Leo syns fuglene var veldig spennende, men litt skumle også. Vi kom endelig til lekeplassen på enden av vannet og fant oss et bord vi kunne spise lunsj ved. Etter lek, kos, prat og moro satte vi kursen hjem igjen, og da gikk vi langs andre siden av vannet enn den vi gikk på vei til lekeplassen. Bekkenet mitt streiket allerede halvveis på vei til stoppestedet, så hjem igjen ble en smertefull affere. Det var så vidt jeg greide å føre en samtale med de andre, og jeg tenkte bare at dette MÅ jeg jo greie! Til slutt kom vi til t-banen, og jeg kunne ta banen hjem. Takk og lov bor vi bare 3 min gange fra t-bane og buss, og det var en velsignelse i dag! Jeg greide til og med å bli solbrent på skuldrene og i ansiktet! 😛

Jeg kom hjem, tømte vognen og la Leo på gulvet, så kollapset jeg i ene lenestolen. Nå sliter jeg med å bevege meg rundt i leiligheten, men gjett om det var verdt det!!! Utrolig koselige damer å trille tur sammen med, og jeg trengte virkelig trimmen! Deilig å få svettet litt i sola 😉 Håper alle har hatt en like fin dag som oss! 😀

Ut på tur, aldri sur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s