Good to be back!

I går kom jeg hjem fra Molde, og jeg må si at selv om det var deilig å være hjemme hos familien var det DIGG å komme hjem til ryddet og vasket leilighet! 😀 I går var en veldig travel dag, først opp tidlig for å ta et fly som var over en time forsinket, så dra rett fra Gardermoen og til helsestasjonen med Leo for å ta vaksine. Det gikk bra det, og gutten vår er nå 68 cm lang og 8250 gram. Stor gutt!! Så besøkte vi svigermor i butikken hennes, så handlet vi, og så kom svigerfar på besøk når vi kom hjem. De savnet jo barnebarnet sitt, så kunne ikke nekte dem å se ham. Travel dag, så godt å legge seg. Dagen i dag har vært hakket roligere, men en herlig dag lell!

Den startet rolig med at sambo stod opp med Leo så jeg kunne sove litt, og det var deilig etter en sutrete natt. Så fikk jeg melding fra en venninne om jeg ville møte henne og barselgruppen hennes på åpent bakeri i Karl Johan, og det ville jeg selvfølgelig! Barna deres er september-barn, men de er jo bare èn mnd eldre enn Leo, så det tåler han 😉 Etter noen veldig koselige timer og noen nye bekjentskaper senere møtte jeg min kjære utenfor Paleet, og vi tuslet oss til Ben & Jerry’s for å spise is. New York Super Fudge Chunk er min store favoritt, og anbefales på det kaldeste! Den er virkelig digg!! Så sitter vi og koser oss på en benk i Karl Johans gate, og ser på livet og folket som traver forbi. Sola varmer, og jeg kan virkelig ikke tenke meg noe bedre akkurat da! Vi sitter med bare armer og uten jakke, og kjenner at sola virkelig varmer! Det er sommer!! 😀

Etter sol og is kjører vi til A-møbler for å se på sofa’n vi har bestemt oss for å bestille, og for å se etter stuebord og spisebord. Vi finner sofa’n, og bestemmer oss for hvilken sammensetning vi skal ha, hvilke armlen, hvilket stoff og hvilken farge. Vi blir enige om alt, og nå venter vi bare på lønning så vi kan bestille den! Det blir nok i løpet av 2 uker regner jeg med! Vi fant også et stuebord vi begge likte godt, så vi la av ett vi kan kjøpe sammen med sofaen. Det henter vi om en ukes tid regner jeg med. Vi fant ikke et spisebord vi likte i dag, men vi har god tid til å lete! Å, som jeg gleder meg til å ommøblere og få inn sofa istedenfor lenestoler, og få kastet ut det digre stuebordet og få inn et mindre og mer stilrent bord! 😀

Nå er vi hjemme etter en herlig dag ute i sola, tassen sover (foreløpig) søtt, og mannen lager middag til meg så jeg kan slappe av med tv og data. Livet er virkelig herlig, og i morgen er det babysvømming igjen!! 😀

Noen andre som har hatt en bra dag i sola? 🙂