Digg musikk!!

Våren er godt i gang, og da kommer også musikken frem. Denne er en gammel klassiker, og jeg får en skikkelig happy feeling når jeg hører den! Får bare lyst å danse, gjøre vårrengjøring eller noe annet aktivt når jeg hører den! 😀

6 tanker på “Digg musikk!!

 1. Godt musikktips! I dag holder jeg på med småflytting (igjen!) og skal i samme slengen rekke å lage nytt spinningprogram og stram-opp-program til torsdag. Så da slår jeg to fluer i en smekk; hører igjennom musikk til programmer mens jeg pakker. Og så blar jeg igjennom youtube mellom slagene…og blogger da. Og da kom denne her veldig velkomment inn i program-mekkinga. Kan bruke den som oppvarmingslåt. 😀

  Glad påsk!

 2. ps, det er liksom tre ting i livet som må være på plass for å få livet på glid: hvor man skal bo, økonomi/jobb og hvem man skal leve med. Siste punkt får jeg til, men de to første punktene er et evig strev det siste året merker jeg! Hele tiden ting som dukker opp jobbmessig som gjør at jeg blir en kasteball hit og dit, og hele tiden noe som gjør at jeg ikke kan bo et permanent sted som igjen gjør at jobbsituasjonen blir vanskelig å gjennomføre! Ikke lett å være i jobb i to byer…:-( Men utrolig nok, igjen: så har jeg det bra. Tenker som så: bedre å ha tre jobber enn ingen jobb…men fra mai, så får jeg halv jobb! Så må skikkelig big time søke jobb mens jeg jobber 50 timer uken! (dårlig gjort av den ene sjefen å si i fra så sent at han må gjøre om på stillingen min fra mai! Noe han har visst leeeeeeeeeeeeeeenge men som han først sa i fra for 3 uker siden at stillingen min blir redusert i mai grunnet omstruktureringer på gymmen! Ikke lett å finne jobb asap med så kort varsel og mye jobb og flytting på samme tid! GRRR!)

  Hører på musikk, gjør det jeg liker, og så får jeg bare ikke gi opp. Bare fortsette jobben med å leve ut livet som meg, for ingen kan ta den jobben fra meg. 🙂

  Vet ikke hvorfor, men følte for å skrive dette her i stedet for på bloggen min….litt fordi jeg ble inspirert av musikkens tittel tenker jeg: any way you (I!!!) want it. 😉 Og så er din blogg en sånn en hvor det er rom for å små-preike….men skulle dette være upassende, så er det bare å slette…

  anyways: Skal få til at ting blir slik jeg vil! JIPPI! For det er så tøft og kult å være meg, så må bare ikke gi opp pga litt hindringer på veien! 🙂 Og skal fortsette å ta meg tid til å lese bloggen din (selv om jeg ikke helt orker min egen blogg fordi det litt for mye gjenspeiler livet mitt som er et lite ork nå, orker jeg andres blogg og spesielt din blogg, som er rolig og harmonisk ;-)) .

  Glad påsk!

  • Jeg er helt enig i de tingene!!! Jeg har også funnet hvem jeg skal leve med, og hvor vi skal bo har også glidd på plass! Bare økonomi/jobb igjen 😉 hehehe…

   Så koselig at du føler du kan små-prate her inne!!! Setter veldig pris på å høre om hvordan andre har det, og ikke bare tilbakemeldinger på egne innlegg! (veldig koselig det også, altså 😉 )

   Jeg sier JIPPI for at du er så positiv, og håper du får ting på stell snarest! Men som jeg har funnet ut etter mange år på egenhånd: uten motgang finner man ikke utfordringer nok i hverdangen til å fullt ut verdsette medgangen 😉

 3. Hi hi hi…du er jo nudelig da. 😀 Og juppers: bloggen din er mer enn bare en blogg: det er en liten stue hvor man kan gløtte inn og hilse på livet ditt, og så deler vi litt av våre liv med deg med. Jeg liker denne form for offentlighet i blogg-sfæren: føles som om man på en måte er tilbake til 1700-tallets brevvekslingtid. Men det ekke mange blogger som er slik en bloggstue som din, bare så det er sagt. 😉

  Og ja: vil man noe i livet, så må man bevise det. Da skal ingenting annet enn meg selv stoppe meg fra å nå målet. Hindringer og utfordringer er til for å prøve ens vilje. Jeg merker at jeg vil ha en jobb jeg dyrker og trives med og som jeg kan utvikle meg gjennom. Vi to er nok i ganske så lik situasjon der ja: for jeg sitter litt sånn og vet ikke helt hva jeg vi. Jobben som instruktør har jeg elsket, for jeg har lært så mye om mennesker og meg selv på godt og vondt. Men jobben som resepsjonist har til tider vært kjedelig og bare noe jeg gjør til jeg finner ut hva jeg vil. Og det er nettopp her livet kicket meg ut av den litt for vanemessige resepsjonsstolen fra og med mai; for å få meg i gang til å søke de jobbene jeg vil ha. Det er sånn jeg ser det. Så må bare komme meg i gang og søke jobber. Søker jobber for å ha en jobb og søker jobber som jeg har lyst på. Får se hva jeg ender opp med i mai….(Wish me lucky luck!)

  Lykke til med å finne ut hva du også vil jobbmessig! Heldigvis har du litt bedre tid enn meg! Eller ved nærmere ettertanke: i grunn har vi hele livet på oss å finne ut hva vi vil jobbmessig. 😉 Ha en koooooooooooooselig dag! Med mye god musikk!

  Faustinameister!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s