Kjenner savnet komme krypende

Til tross for at jeg egentlig er nomade som liker å flytte på meg, er jeg veldig hjemmekjær mot der jeg slår meg til ro. Jeg flyttet spontant til Trondheim for flere år siden, og jeg flyttet nesten like spontant til Oslo for 2 år siden. Selv om jeg er en spontan person som ikke trives for lenge på samme plass har det liksom forandret seg nå som jeg har mann og barn. Leiligheten vår i Oslo er det første stedet jeg ser for meg å bo lenge, og som jeg føler er hjemmet mitt! Nå er jeg hjemme i Molde på ferie, og dette er det lengste besøket etter gullet ble født. Hele 2 uker skal jeg være her, og jeg har igjen 3 dager av besøket. Nå kjenner jeg savnet mot Oslo og hjemmet mitt komme smygende i små bølger. 

Min kjære dro hjem natt til onsdag, og selv om det er godt å savne ham så er det jo enda bedre å være i nærheten! I tillegg er det mye som skal gjøres i leiligheten, og jeg klør i hele kroppen etter å begynne!! Vi skal kjøpe ny sofa og nytt stuebord og ommøblere hele stua. I tillegg skal vi på sikt kjøpe spisebord så vi kan invitere venner på middag. Grill står på handlelisten også, og vi har fått hengekøye av mamma og og stemor som jeg skal henge opp på balkongen, og jeg skal kjøpe puter til den. Jeg har også fått fint lerret av dem, så nå kan jeg ta enda bedre bilder! Må bare finne en plass å henge det opp… hehehe… Tror jeg vet om et sted, men må få godkjennelse av sambo først 😉

Så skal det sorteres babyklær som skal bort, og små ting som babygym og diverse andre ting han har blitt for stor til skal legges vekk. Jeg skal kaste meg inn i klesskapet mitt og legge vekk vinterklærne, og finne ut hvilke sommerklær som passer min 10 kg tyngre kropp. Jeg har jo mye klær, det er bare ikke alt som passer lenger! Så det er jo en ganske stor jobb å finne ut av. Så skal jeg kjøpe plaskebasseng til junior, men det kan vente noen uker. I tillegg kan jeg begynne å trene igjen om en uke så lenge det er lett trening, og det blir digg!! Sykehuset er så redd for at jeg skal få brokk etter operasjonen, så løfting og trening er egenlig ikke lov. Men på onsdag kan jeg løfte Leo igjen, og en uke etter det begynner jeg så vidt å røre på meg igjen!! 😀

I tillegg kommer en av mine beste kompiser hjem til Norge igjen etter flere måneder på reisefot, og jeg gleder meg til han skal treffe Leo!! Det blir så godt å få ham hjem igjen!! Det skal feires behørlig, og jeg har skaffet meg barnefri 😀

Som dere ser er det MYE som skjer i Oslo om dagen, så at jeg «sitter fast» i Molde får kløa til å krible i kroppen! Jeg kan jo ikke løfte noe enda, så kunne uansett ikke gjort noe hjemme, og det er jo veldig deilig å være hjemme hos familien, og Leo digger bestemødrene sine! Så det er jo koselig å være her, men nå kjenner jeg at savnet stikker i meg. Stakkars sambo, han kommer til å få sjokk når jeg kommer hjem og har to do liste på lengde med herfra til sola! Men det overlever han nok 😉

LENGE LEVE VÅREN!!!! 😀

Solstrålen vår!

Solstrålen vår!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s