Badeglede

Påsken i Molde er regntung og grå, så da må man finne på andre ting både store og små. Derfor fant vi ut at dagens passende aktivitet er å dra i svømmehallen! Jeg, mamma og Leo pakket med oss badeklær og håndduker, og satte kursen mot det flotte, nye badeanlegget i byen.

Siden jeg ikke kan bære måtte mama ta Leo, og da vi kommer til hallen ser vi at det er laaang kø til langt utenfor inngangen. Det er jo påske, men vi har et lite håp om at det skal være lite folk i det varme bassenget (haha). Vi skifter og dusjer, og finner fort ut at det er FULLT i varmebassenget, og veldig liten plass. Der skal det egentlig være rolig, og ikke lov å stupe og hoppe fra kanten. Ingen som bryr seg om det, så det er liv og røre der.

Leo er badeengel deluxe, og han spreller og svømmer med armer og ben, og med største gliset jeg har sett (med tungen ut, selvfølgelig)! Utrolig moro å se at han koser seg så mye i vann, og jeg og mamma bytter på å holde ham. Mamma er jo veldig stolt bestemor, og syns det var stas å se gromgutten i aksjon i bassenget. Han svømte, dukket, plasket og koste seg, og etter nesten en time satte vi oss ut i det lille plaskebassenget for å roe reka. Han koste seg med å følge med på alt og alle, og etter en liten stund fikk han nok og ville opp. Barnet bestemmer, så vi pakket med oss sakene og gikk opp av vannet og inn i dusjen. Mamma dusjet Leo, og jeg kledde på ham, før vi tuslet oss hjem.

En fantastisk tur til svømmehallen unnagjort, og jeg gleder meg til neste torsdag når Leo starter opp på babysvømming igjen! 😀

2 tanker på “Badeglede

 1. Tusen takk for kommentar!
  Det er godt å kjenne etter hvordan kroppen forandrer seg, men ser også poenget ditt. Det blir nok av tider med stor mage og tung kropp!
  Var du mye kvalm i starten?
  – Emilie

  • Hei! Velkommen hit! 😀

   Jeg var ganske kvalm mellom uke 9 og 12, men kastet ikke opp. Fikk skikkelige kvalmeanfall så jeg måtte legge meg ned å puste meg ut av dem. Det ga seg heldigvis etter uke 12/13, så da var det bare bekkenløsningen som var problemet. Heldige meg fikk det i uke 8 og måtte ha krykker nesten hele svangerskapet. HÅÅÅPER DU SLIPPER DET!!!!

   Magen er best fra uke 20 til uke 35. I uke 35 har den blitt så stor at den er bare i veien, og man føler seg tung, sliten og lei. (dette gjelder da meg) 🙂 Men når man holder den lille første gang føler man at det var verdt det!

   Masse lykke til videre! Kommer til å følge med på deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s