Leo Nicolai 6 mnd!

Herremin som tiden flyr! Plutselig er vår lille Leo Nicolai 6 mnd! Jeg skjønner ikke hvor tiden har blitt av!

For nøyaktig et halvt år siden presset jeg ut en ganske stor klump som viste seg å være sønnen vår. Den lille klumpen har hele tiden hatt en knakende god personlighet, og den vokser seg stadig større for hver dag som går. Han smiler hele dagen, og man trenger virkelig ikke anstrenge seg for å få et smil eller en god latter!

Han har nå fått sin tredje tann, to nede og venstre fortann oppe. Den kom som et sjokk på mor og far, som ikke ante noe om at sønnen holdt på å få en ny tann!! Men nå er den ute, og alle (sove)hjerter gleder seg!

Han har også lært seg å si mamma!!! 😀 Han sier mamma til alt og alle, men mamma okke som! Nå begynner sambos kamp for å lære gullet å si pappa 😉 hehehe… Leo ruller fortsatt ikke over fra rygg til mage, men han greier det halvveis. Han er bare lat, så han gidder ikke rulle helt rundt, selv om han har teknikken inne. Han ligger nesten kun på siden om natten, så han kan hvis han vil.

Han er en reser i vannet, og elsker å bade i basseng! Min største sorg er at vi ikke har badekar, men vi får improvisere til sommeren og ta plaskebasseng på balkongen 😉 Nå som vi er hjemme i Molde blir han skjemt bort av bestemødrene sine, og han har lært seg mange nye lyder og fakter på bare en uke. Veldig moro å se! Han spiser grøt to ganger daglig, og fruktpurè en gang i blandt. Jeg ammer fortsatt, så han får morsmelk i tillegg til grøt. Har vært heldig som har beholdt melken så lenge! Om en mnd begynner vi med nattavvenning, så det blir jo spennende! Blir nok noen søvnløse netter. Kommer til å gi ut nabovarsel! 😛

Gutten vår har så visst blitt stor, og det er herlig å se han utvikle seg fra dag til dag. Det varmer et mammahjerte at han er så fornøyd og smiler og ler hele dagen, og han gråter nesten aldri. Sutre kan han, men gjør det ikke alt for ofte! Jeg kunne ikke fått mer perfekt gutt, og jeg er ufatterlig stolt av ham!

Mamma elsker deg, min kjære skatt! ❤

Vår kjæreste skatt har blitt 6 mnd!

8 tanker på “Leo Nicolai 6 mnd!

 1. så hærlig bilde av gutten.

  Gratulere med 6 måndersdag!

  ps: hehe nattavending e sååååå moro. haha

  • Tusen takk!!!

   Gruer meg som et helvete til nattavvending, og håper bare det går bra! Hvordan går det med dere? Får dere noen resultater eller er dere våken hele natta?

   • det går overraskende fint så langt. Va oppe to runder i natt første gang tok det 2,5 time før ho sovna ijænn andre gangen tok d 1 time men da med meir protest. I natt plukka vi ho opp av senga da når ho starta å protestere, i natt e målet at ho skal forbli i sin egen seng heile natta så får vi sjå kordan det blir. Foprvente i grunn litt at det blir hakket værre. Men nu e vi i gang så da e d ingen grunn til å snu. Alt i alt har det vært en posetiv opplevelse så langt 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s