Tur til fotograf!

Jeg tar alle babybildene av Leo selv, og av sambo og Leo, men jeg har ingen som kan ta skikkelige «veggbilder» av meg og Leo sammen. Sambo forstår seg ikke på kamera mitt, og jeg kan jo ikke ta bilder av meg selv med speilrefleksen! Så nå som jeg er hjemme i Molde på ferie tenkte jeg at jeg kunne ta med meg Leo å stikke til fotograf. Som sagt, så gjort! 

Jeg sente mail til fotograf Anita Grønland og spurte litt om pris og diverse. Jeg fikk den infoen jeg trengte, og ble satt opp på time i dag. Vi var veldig enige om hvordan bildene skulle bli, og jeg var veldig spent på om vi kom til å få frem ideene på bildene, da særlig siden jeg ikke kan løfte på en uke enda! Min kjære stemor ble med som assistent, og off we go!

Vi ordnet oss på bakrommet, og kom inn i studioet. Der ble vi plassert der hun ville ha oss, og jeg fikk Leo i armene. Det gikk greit å løfte han så lenge jeg holdt ham heeelt inntil kroppen, og Anita begynte å ta bilder. Etter to runder fikk jeg beskjed om at hun hadde de bildene hun trengte (jeg skal få album med 6 bilder) og at vi var ferdige. Vi kledde på oss og gjorde oss klar til å dra. Jeg gleder meg masse til å se resultatet! Hun velger de bildene hun syns er finest og putter de i albumet. Jeg kan nesten ikke vente til hun er ferdig å behandle bildene!

Så da venter vi i spenning, og får tiden til å gå med å dra i svømmehallen med Leo i morgen. 🙂

Ønsker alle en FLOTT påske!!! 😀

Tøffen!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s