Regntung dag

Men jeg er like blid. Hvorfor? Fordi jeg har fått sove L E N G E i dag!!! Klokken 12.15 våknet jeg, gikk rett i dusjen, og dusjet av meg siste rest av søvnen. FY så deilig det var å ikke våkne kl.06 for så å ligge en time og bli slått, sparket og lugget før jeg må opp kl.07 med en veldig våken tass. Det å sove hele natten, HELE natten, og kunne sove helt til 9 med lillegull ved siden av meg (vet ikke helt hvor sambo ble av tidlig på morgenkvisten) og oppleve at sambo kommer inn å henter tassen for å ta han med seg så jeg kan sove videre, og så sove til jeg våkner av meg selv, det er noe av det beste jeg har opplevd. 

Mange rister kansje på hodet av dette og lurer på hvorfor dette er en senasjon, så la meg forklare. Når man får barn forsvinner også mye av nattesøvnen. Man må opp flere ganger om natten for å amme, og man sover veldig mye lettere etter man får barn. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg gjør i alle fall det. Alltid på alert! Så når man har lett søvn hele natten + oppstykket søvn hver eneste natt i 6 mnd, da har man vært sliten lenge! Så når jeg får slike netter som i natt, der jeg ammet bare èn gang og så sove videre med det samme, pluss at jeg fikk sove så lenge jeg ville OG dusje, det er virkelig sensasjon, og jeg er så ufatterlig uthvilt nå!!

Det føles som om øynene er sinnsykt oppsperret hele tiden, og det er nesten litt slitsomt! hehe… Jeg føler meg som et nytt menneske, og det er en digg følelse!

Ønsker alle en fantastisk helg, så skal jeg nye min videre til det fulle!! 😀

4 tanker på “Regntung dag

 1. eg har mista evnen til å sove lenge. hehe eg våkne av mæ sjøl klokka 8 å e lys våken om frøkna ikkje har laga lyd fra seg til da. Skjer ikkje så ofte men sykt deilig når d skjer. 😉 Ser fram til sammenhengende søvn kommer sikkert til å bli heilt turbo da. hehe

  Så deilig at du nyter late gode dager i molde, høres virkelig bra ut.

  Foresten e den nye svømmegruppa super koselig så trur kurs 2 blir enda bedre enn kurs 1. det e iallefall en heilt strålende stemning der nu som ikje har vært like fremtrendende før 😉

  • Hehe.. Ja jeg merket at det er sinnsykt uvant å sove så lenge, men det var sinnsykt digg denne ene gangen 😉 Håper han venner seg til å sove hele natten om ikke lenge. Bare den j*vla tanna kommer ut snart!

   Gleder meg til å komme på svømming igjen, og godt å høre den nye gruppa er koselig! Er det mye av de samme folka eller er det bare nye? Blir kos å se dere igjen når jeg kommer hjem! 😀

   • d e bare nye men de kjenne hverandre fra førc etter å ha vært på samme gruppe tidligere. har alerede snaa meir med de enn med den andre gruppa vår gjennom heile perioden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s