På ‘an igjen…

Da er det i gang på nytt. Monsteret som holder oss våken om natten er tilbake, denne gang mye større og sterkere enn det noen gang har vært! Det er ikke monsteret i skapet jeg snakker om. Tann nr. 3 er på vei ut i rasende tempo, og vi reiste selvfølgelig fra dentinox’n.

Jeg kikket på dentinox-flasken før vi reiste fra Oslo, og vurderte å pakke den. Men så tenkte jeg som så at det ikke har vært antydning til flere tenner etter de to som har vokst seg store og sterke, så da er oddsen for tenner små de to ukene jeg er i hjembyen. Første natten gikk greit, andre natten (i natt) smalt det. Hysterisk unge, tann på vei ut oppe, og ingen dentinox. Til slutt fant stemoren min ut at noen vi kjenner hadde dentinox i hus, og at vi kunne komme å hente hos henne. HURRA!! Så stemor kjørte ut, og etter en liten stund kom hun tilbake med det velsignede middelet.

Da hadde tassen sovnet, men det skulle vise seg at det var bare første runde av mange vi kunne se frem til i natt. Dentinoxen funket bra, og jeg tror i alle fall ikke at han lider noen stor nød lenger! Om dagen er han som vanlig smilende og blid, og smiler med HELE ansiktet! 🙂 Han er aå skjønn!! *sukk* Men syns virkelig den tanna kan få fart på seg! Den er nesten ute, så regner med det går like fort med denne som med den første.

Ha en flott dag alle sammen!

Prøve seg litt bak rattet mens vi venter på ferga! 🙂

2 tanker på “På ‘an igjen…

    • Jeg må bare få si at vi har en ENGEL til sønn!!! Han har nå 4 tenner, og det er kun ene tanna nede som har tatt lang tid! De andre har kommet ut på to-tre dager, og uten feber og mye sutring! *elsk!*
      Ikke biter han mye heller, så har ikke så mye å klage på! Håper resten av tennene er like snille med ham (og meg) 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s