Herrrlige mandag!!

Jeg elsker mandager! Mandager er den dagen i uken man har mulighet til å starte på blanke ark, og det er dagen der jeg føler meg mest happy iløpet av uken. Mandager er bare perfekt! Denne mandagen er mer perfekt enn vanlig, til tross for operasjons-hemningen min.

Vi begynte dagen rolig, og bestemte oss senere for å dra på trilletur i Karl Johans gate. Vi kjøpte oss is på Ben&Jerrys som har kommet dit, og isen deres er HIMMELSK! Så sitter vi ved spikersuppa og koser oss med 22 grader i skyggen, is, og en smilende og blid baby som følger med på ALT. Duene var visst spesiellt interessante. Så rusler vi oss bort til statuen av Wenche Foss (takk for alle gledene du har gitt til folket, må du hvile i fred etter et langt liv) og så gikk vi videre ned Karl Johan og så på alle menneskene. Så trillet vi til bilen når jeg ble sliten, og vi kjørte hjem til en MEGAvarm balkong. Jeg tuller ikke når jeg sier det må ha vært 30 grader i solveggen vår! Så sitter vi med buksa brettet opp til lårene, singleten brettet til oppunder brystene, og føttene på hagebordet.  Fuglene synger, humlene surrer, og vi spiser herlig melon som bestemor har kuttet opp. Solbrillene på nesen og alt er bare velstand.

Håper alle har hatt en like herlig mandag som oss!! 😀

Noen bilder fra dagen 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 tanker på “Herrrlige mandag!!

 1. Hey…hmm…hva er det lure blikket til gullet ditt der? 😉 Ble skikkelig nyfiken på det…kan jo hende det er fordi du har prompenusset han i ansiktet at han blir så utspekulert i blikket. 😉

  Men de plastrene på magen din! AU! Ser så vondt ut det du har vært igjennom når man faktisk ser bildebevisene på det i tillegg! AU AU!!

  Jeg skal gjøre det samme som deg på onsdag, for da tar jeg meg fri fra bully-life og skal nyte solen jeg også! 😀 D-vitaminer; ja takk!!!!!!

  prompeklem fra Faustina til dere begge!

  • Jeg har lurt på det blikket siden den dagen han ble født! Skulle så gjeeerne visst hva den gutten tenker! Han er både utspekulert og innbilsk, men for det meste bare blid og glad!
   Ikke noe moro med store lapper tre plasser på kroppen, og sårene gjør vondt. Men det hjalp masse å sitte i solveggen!! Håper du får en helt fantastisk onsdag med MASSE D-vitaminer!!! 😀

   Stor klem fra lappeteppet og rampegutten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s