Yoga for gravide

Jeg er ikke treningsnarkoman, ei heller kostholdsfrik som må spise sunt til en hver tid. Jeg er heller det man kan kalle lat. Veldig lat! Jeg nekter å sette min fot i et treningstudio, og jeg hater folk som teller kalorier for både seg selv og andre. (du har garantert fått høre det fra noen. «Skal du VIRKELIG spise den der? Aner du hvor mange kalorier som er i den??» Det er da MIN kropp for f….) Anyway… Jeg trente hardt da jeg var konkurransedanser, og jeg var i ekstremt god form! I tillegg hadde jeg et aktivt singleliv, og en veldig fysisk krevende jobb. Jeg trente rett og slett 24 timer i døgnet uten å tenke over det.

Jeg gikk opp nesten 10 kg da jeg møtte min kjære for 10 mnd siden, og jeg var lite komfortabel med dette. Problemet er ikke å være ukomfortabel, siden bare jeg kan gjøre noe med min egen vekt. Problemet kommer når man skal gjøre noe med det! Det er ikke bestandig like lett, og særlig for meg som har funnet trening i jobb og dans, og ikke på treningstudio eller «normale» steder. Nå som jeg er gravid går jeg jo opp i stødig tempo, og vekten har krysset 60-grensen! Jeg som er vant til å være slank og muskuløs og veie mellom 45 og 50 kg syns dette er veldig mye, og panikken i meg stiger litt! Nå må det gjøres noe, og det fort!!!

Derfor har jeg kommet frem til to løsninger, og begge skal gjennomføres om det skal gå med aldri så mye blod, svette og tårer! (Før du engang så mye som tenker tanken: nei, jeg skal IKKE slanke meg under svangerskapet!!) Den første løsningen skal jeg fortelle dere om her, og den andre forteller jeg om når den er bestilt 😉

Løsning 1: Yoga for gravide!

Jepp… Tigeren som aldri har vurdert yoga skal slenge seg på denne nye trenden, og jeg kan nesten garantere at det kommer til å ødelegge meg. Jeg har lest litt om det på nett, venner har snakket om det, og jeg har sett det på tv. Utover det er yoga for meg en ting som eksisterer, men som jeg ikke har noe tro på. Dette skal endres på nå, og jeg er klar til kamp!

Første steg var å bestille en bok som kan lære meg om yoga for gravide, og etter litt googling endte jeg opp på denne.  Vibeke Klementsen har skrevet boken, og hun skal visst ha god peiling. Så nå gleder jeg meg til posten kommer over helgen, så er det igangsetting av prosjektet trene – under- svangerskapet- for- å -miste -babyvekt -raskest -mulig -etter- fødsel-prosjekt! Blir spennende! 😀 De 7 kg’ene jeg har gått opp disse 23 ukene av svangerskapet skal i alle fall ikke ta knekken på selvbildet mitt! Og om det betyr å trene yoga *grøsser ved tanken* så får det bare bli sånn!

Ønsk meg lykke til….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s