Nytt magebilde

Da er det dags for et nytt magebilde (hvor jeg ikke sitter denne gangen), og det er tydelig at Tigergutt ikke har tenkt å slutte å vokse! Heldigvis vokser han jevnt og trutt, og det vises på magen! Ingen strekkmerker enda, og i følge svigermor har magen nå blitt så stor at den har vokst fra puppene 😛 På bildet forfra er det litt moro å se magemusklene strekkes til det ytterste! hehe… Vi har kommet til uke 23 i svangerskapet, og jeg må si det roer et mamma-hjerte at om tigergutt blir født etter neste uke har han gode sjanser til å overleve, selv om det ikke er gunstig å bli født så tidlig! 

Uke 23 forfra

Uke 23

2 tanker på “Nytt magebilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s