Frustrert frue!

Da er vi i gang. Vi har funnet leilighet som er perfekt for oss, og vi har gode muligheter for å få den. Jeg biter negler, og tror dette kommer til å bli den lengste uka i historien! Det er en koselig 3-roms leilighet med nydelig balkong og perfekt beliggenhet! Masse parker og lekeplasser rundt hele nabolaget, kort vei til t-bane og buss, matbutikker, bensinstasjoner osv… Hele leililigheten er nyoppusset, og alt er nytt og flott og blankt! Jeg elsker alt ved denne leiligheten, stedet den ligger på, og omgivelsene rundt, i tillegg til at husleien er fantastisk lav. Det «kjipe» med den er at den allerede er solgt, men desverre for de som har kjøpt den har min kjære lengre ansinitet i Obos enn de har 😉 

Ja, jeg vet det er slemt. Å ta leiligheten fra noen som allerede har kjøpt den vunnet budrunden. Men min kjære har mistet 5 leiligheter på dette spillet tidligere i livet, og jeg syns ærlig talt han fortjener denne! VI fortjener denne. Jeg har lenge bodd på bitte-mikro-små hybler, som heller kan defineres mer som bare et rom, og her vi bor nå bor vi på en liten hybel med Oslos minste bad og stue. Babyen fortjener bedre plass, og nå begynner det jo faktisk å haste litt! Jeg syns ikke vi er slemme i det hele tatt… Å være medlem i Obos er en risk, og man skal dra nytte av fordelene man har! Ingenting kommer gratis i livet, og vi som må jobbe hardt for ting fortjener noen ganger å få ting servert. Som for eksempel en flott leilighet hvor vi kan utvikle vår lille familie. 🙂

Onsdag neste uke får vi vite om det er vi som får leiligheten, og dette blir garantert tidenes lengste uke!!!! Jeg kommer ikke til å ha negler igjen når vi kommer til tirsdag og meldefristen! Jeg kommer til å være et nervevrak som går i sirkler og lager vollgrav midt på kjøkkengulvet og fyller det med vann og hopper uti! Jeg kommer til å være unormal litt mer gal enn vanlig, og jeg kommer til å ligge under dyna og skjelve og riste på onsdag mens vi venter på at telefonen skal ringe! Nå har vi finansiering i orden, flytting kan skje på dagen, vi har bedre ansinitet enn mange, og vi er virkelig klar for bedre plass! Det skal jo noe til å IKKE få den! Denne leiligheten vil jeg ha, men taper vi på forkjøpsrett er det ikke verre enn at vi finner en annen fin leilighet! Vi kan jo ikke bli sure for at noen gjør mot oss det som vi har tenkt å gjøre mot andre! Alt skjer for en grunn, og får vi ikke denne betyr det at det venter en bedre leilighet lenger fremme som bare venter på at vi skal komme og flytte inn! Livet går videre osv…

Men det hadde ikke gjort noe å få denne leiligheten! 😀

2 tanker på “Frustrert frue!

  • Har du hørt om Obos? Hvis ikke kan jeg fortelle kjapt om det 🙂

   Som medlem betaler man 200 kr i året, og jo lengre man er medlem jo høyere rang har man. Om du kjøper en leilighet som representeres av Obos, og du har ansinitet fra f.eks. 2008, kan jeg ta fra deg leiligheten om jeg har ansinitet fra dagen før din eller eldre. Jeg må da tre inn i den kontrakten du allerede har inngått så jeg står ikke fritt til å forhandle, og jeg må også kjøpe leiligheten for samme sum som du vant budrunden med. Jeg kan altså ikek forhandle på hverken kontrakt eller pris, men jeg får leiligheten fordi jeg har vært medlem i Obos lener enn deg.

   Det er slemt, men det er slik spillet er desverre…

   Tusen takk for lykkeønskninger! Trenger alt vi kan få av slikt!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s