En revolusjon innen photoshop!

Jeg elsker å ta bilder, og med mitt Canon 450D speilrefleks og linse 18-250 mm er det veldig moro å ta gode bilder! Men som alle vet er det noen ganger ikke nok med riktige innstillinger og riktig lys, bildene har en tendens til å bli litt blasse eller det dukker opp noe i bildet man vil ha bort. Jeg er i alle fall perfeksjonist på slike ting, og haaater når det er en pinne, et tre eller en stein som er feilplassert og som jeg vil ha bort. Er ikke få timer jeg har bannet og hatet på photoshop CS4 og forbannet alt som har med fotografering å gjøre!! Man vil jo gjerne at det blir bra! Men nå, mine damer og herrer, nå har det kommet en revolusjon innen photoshop! Et vidunder som har lettet mitt fotograf-hjerte og senket pulsen min banningen min til et minimum. Nå kan jeg lene meg tilbake og kose meg med bilderedigering uten alt for mye styggedom. Det nye vidunderet heter… *trommevirvel*… Adobe Photoshop CS5!!!

Det er HELT fantastisk! Nå kan man markere det man vil ta bort, om det er en stein, en fugl, en båt, en person, eller rett og slett refleksjon i linsen! Man markerer det som er i veien og trykker delete. *POFF* så er det du har markert borte vekk, og du står igjen med perfekt resultat. Det er så deilig å bare kunne gjøre det så lettvint uten å måtte rekonstruere hele forbanna bildet! Man har også flere design-muligheter og art-muligheter, og jeg sitter bare å koser meg med min flotte nye verson av photoshop! Ut med det gamle, inn med det nye. Er det ikke det som er meningen om sommeren?

Anbefales i alle fall på det sterkeste, og jeg gleder meg til å eksperimentere mer med dette vidunderet 🙂

6 tanker på “En revolusjon innen photoshop!

  1. Æsj jeg må virkelig få oppgradert macen min sånn at jeg kan kjøre photoshop ordentlig!!! Har utsatt det i et ååår nå!

  2. For de av oss med eldre Photoshoputgave, litt anstrengt økonomi, og som ikke har råd til å oppgradere til CS5, så kan jeg komme med et lite tips.

    Alien Skin Image Doctor 2 har hatt denne redigeringsfunksjonaliteten noen år – og koster bare 199$

    Har brukt den et års tid, og fjerning av irriterende elementer i bilder går på 10 sekunder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s