Herlig helg!

Denne helgen har vært hektisk men fantastisk! fredag chillet vi hjemme, og jeg koste meg med Leo mens sambo jobbet. Jeg var invitert til en venninne på fest, men siden jeg skulle på fest lørdag kunne følte jeg at jeg ikke kunne ta fra sambo to dager jobbing siden han tar seg fri søndag og mandag. Lørdag skulle min bestekompis feire at søsteren hans var i byen, men før det startet vi med grilling hos et vennepar av sambo. Vi koste oss masse, og spiste god mat i godt selskap til tross for ikke helt knallvær. hehe..

Etterpå kjørte min kjære meg til bestekompisen min så jeg kunne slacke litt der før vi dro videre, og til min store glede var en annen god kompis der også som jeg ikke har sett på lenge. Jeg fikk hilse på søsteren til Torkel, og vi satt bare å slappet av før vi dro videre. Vorset skulle visst ikke være i ulvehiet denne gangen, men var flyttet til lekeplassen. Jeg har ikke vært der før av naturlige grunner, så jeg gledet meg til å se kåken til min kjære venn Øyvind for første gang. Da vi kom dit fikk vi en fantastisk velkomst, og jeg fikk som vanlig den lengste og beste klemmen som går an å få av Øyvind. Man må jo bare elske den karen!!! Det var mange kjente der, så vi brukte tiden til å snakke med de vi kjnte og bli kjent med de vi ikke kjente.

Etter hvert gikk turen til Jekylls, min tidligere stamplass, og vi kom inn etter ikke alt for lenge i kø. Vi satt oss ute, og fant oss en sofakrok. der satt vi egentlig bare å chillet resten av kvelden, med gode venner, god drikke (pepsi for min del) og digg musikk. Kvelden var en suksess, og da jeg ringte svigerfar var han mer enn villig til å kjøre meg hjem så jeg slapp bussen da alle uteplassene stengte. Snille svigerfar! Da jeg kom hjem var sambo våken enda, og vi fikk oss en rolig stund før vi la oss.

I dag har jeg vært på frokost med en venninne, og fikk god mat og godt selskap der. Ettet frokost var det chilling og tanning på terassen, og livet kan vel strengt tatt ikke bli bedre enn dette. Min kjære hentet meg, og vi dro en liten tur i parken for å møte en kompis av han og datteren. Hun er bare verdens nydeligste, og skulle vise oss hvor flink hun var til alt! Koselig. 🙂

Nå sitter jeg på terassen vår i bikini og koser meg i sola. Leo leker seg i skyggen, og min kjære sløver på sofaen. Livet er virkelig deilig, og sommeren gjør ting helt perfekt! Håper alle har hatt en like god helg som jeg har hatt!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s