Livets gang vises godt i en kvinnes veske

Jeg satt barnevakt til en venninnes sønn her om dagen, og på vei hjem trengte jeg busskortet i vesken. Da jeg rotet rundt nedi den på jakt etter skjulte skatter busskort, måtte jeg smile litt for meg selv. Dagens innhold er langt fra det som var da jeg var single!!

Før gikk jeg aldri hjemmefra uten litt sminke, tyggis, mobillader og kondomer. Helt nødvendige ting for en single dame som kan være i meste laget spontan. Nå inneholder vesken smokk, dentinox, smokksnor og lommetørklær. hehe.. Ikke helt likt innhold, med andre ord! Så man kan vel si at ved å se i en kvinnes håndveske, kan man også se hvor i livet hun befinner seg! Snedig! 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s