Hektisk dag

Dagen i dag har vært ekstremt hektisk. Som enslig og barnløs er dagen hektisk, som mor er den nesten umulig! Men moro har den vært 😉

Den begynte litt for tidlig med en grinete unge, og hadde det ikke vært for god hjelp av sambo tror jeg ting kunne blitt myyye verre! Stakkars mann har nesten ikke fått sove i natt siden han jobbet, og jeg syntes ikke bare litt synd på ham når han måtte hjelpe meg med Leo. Jeg kan ikke huske å ha født dette grinete monsteret, så jeg tror nok tanntrollet har overtatt sønnen min!

kl. 11 hadde jeg time på Afroditeklinikken for å ta brasiliansk voksing, og det var jaggu på tide! 7 mnd siden sist, og det er uakseptabelt i mine øyne! Men nå skal det sies at når man blir klippet nedentil vil man helst at det skal gro skikkelig før noen får smøre varm voks på og dra av hår med et tøystykke!  Sånn er det bare… Nå følte jeg meg trygg på at såret har grodd skikkelig, og da var det på tide å få bort rastaflettene der nede. Den klinikken jeg gikk på før er lagt ned, og hudterapauten jeg pleier å gå til er på reise ett år, så nytt lokale og ny hudterapaut gjorde at jeg var mer nervøs enn jeg trodde jeg kom til å være. Men hun var veldig proff, hyggelig og dyktig, så jeg har fått meg ny fast hudterapaut 😉 Resultatet ble kjempebra, og nå gleder jeg meg over å kunne føle meg fresh igjen! 😀

Dagen fortsatte med et kjapt besøk innom butikken til svigermor for å hilse på, og så dro vi vidre til majorstuen for å treffe en gjeng hyggelige damer og bebisene deres kl. 13. To av dem har jeg møtt tidligere, og to møtte jeg i dag. Vi spiste god mat og koste oss masse, og både jeg og Leo mente det var verdt turen! (Leo sovnet på armen min etter kort tid, men det tyder jo bare på at han koste seg 🙂 ) Desverre måtte vi dra ganske tidlig, siden  jeg hadde en legetime kl. 15. Jeg kom til legekontoret, og måtte vente sinnsykt lenge før jeg kom inn grunnet forsinkelser. 45 min ventet jeg, men jeg hadde jo god tid, så var verre for sambo som kjørte rundt og ventet på at jeg skulle bli ferdig.

Jeg skulle ikke til legen fordi jeg er syk (igjen), men denne gangen skulle vi snakke om å finne psykolog til meg!  Jeg har en del issues fra jeg var liten og oppover, så jeg trenger noen å prate meg som kan hjelpe meg videre. Legen var veldig forståelselfull, og sendte brev til en av psykologene på listen sin. Det er jo litt ventetid, men det gjør ingenting! Det viktigste er å komme i gang å ta første steg for å fikse ting. Jeg både gruer og gleder meg til å begynne, men tiden vil vise hva som skjer. Skal bli godt å prate med en profesjonell om saker og ting! 🙂

Da vi endelig kom oss hjem begynte det å regne, og vi slappet av foran tvæn litt før Leo skulle ha middag. Jeg lagde fiskeboller i hvit saus med potet og gulrot til ham, og moste det med stavmikser. Han digget det, og det er første gang han spiser en hel porsjon med middag! Flinke gutten min 🙂 Han fikk også prøve å spise selv for første gang, og man kan vel trygt si at det var mat over alt! Men moro var det, og etter maten puttet vi gutten i badebalja så jeg fikk vasket av han fisk, saus og grønnsaker. hehehe… Moro med barn 😉 Leo fikk lagt seg, og jeg og sambo lagde oss gresk salat med hvitløksbaguetter til middag. Hjemmelaget brownie til dessert toppet måltidet, og så måtte sambo på jobb.

Nå har jeg tent masse telys, funnet frem et deilig pledd og krøllet meg sammen i lenestolen. Total blackout er først ut på programmet, så bingobanden, og til slutt Nikita. Kvelden er komplett 😉

2 tanker på “Hektisk dag

  1. hørtes ut som en fin og innholdsrik dag 🙂 hadde vært moro å hilse på dere om ikke så altfor lenge, har jo blitt så lenge siden.. og lykke til med psykologoppstart når den tid kommer. blir sikkert nyttig og bra for deg, selv om det også kan være vanskelig. klemmer fra oss ❤

    • Ja det var hektisk, men veldig koselig 🙂 Dere er hjertelig velkommen hit når som helst! 🙂 Vi får ta oss en tur til dere når jeg får råd. Er regninger som er hovedpri nå! 😛 Stooore klemmer tilbake 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s