En fantastisk dag!

Jeg elsker 17. mai, og i år var min første i Oslo! Jeg har nå bodd i Oslo i 2 år, men i fjor var jeg i hjembyen for å feire med familien. Sambo var i Oslo for å jobbe, så vi fikk ikke feiret sammen. I fjor var jeg også 18 uker på vei med vår skjønne skatt, og jeg hadde akkurat begynt å kjenne ham sparke utenpå magen. *sukk* I år, derimot, har jeg fått min egen familie i sambo og Leo, så i år ble det Oslo. Ikke at jeg klager på det, altså!! 😉

Dagen startet med å pynte oss opp, og jeg digget kjolen jeg hadde på meg! Følte meg både slank og fin, og det er første gang på lenge jeg føler det slik! Leo og sambo var snasne i dress, og jeg må si jeg liker å se min sexy samboer pyntet opp! 😉 Vi tok buss ned til byen, av den enkle grunn at det er umulig å parkere der i dag! Vi startet nederst i Karl Johan for å jobbe oss oppover. Ved Friday’s stoppet vi, og bestemte oss for å spise lunsj der. Jeg og sambo møttes faktisk på denne plassen for nesten nøyaktig 2 år siden, så det passet jo bra å spise her nå. 🙂 Leo sjarmerte som vanlig alle rundt seg, og smilte og lo. Etterpå gikk vi inn noen sidegater for å komme oss unna folkemassen, og svigerfar kom til slutt å hentet oss. Han kjørte oss hjem, og tok en kaffe her på balkongen i solveggen.

Etterpå kjørte jeg, sambo og Leo oss en tur til Frogner for å spise den fantastiske key lime pien hos Cafe Fedora. Der ble vi hilst med varme smil og gode klemmer, og jordbærmilkshakes og pie kom på bordet. NAM! Vi satt å koste oss og så på menneskene der, mens eierne kom til og fra for å prate litt i ledige øyeblikk. Leo digger dem, så han gjorde sitt beste for å underholde både dem og oss. Sjarmøren vår! hehe.. Etter en koselig time der var det på tide å komme seg hjemover, og her sitter jeg nå i lenestolen og venter på at mine nystekte brownies skal bli kjølige nok til å dynkes i glasur. Slankekur? Hørt på maken! Hva er det?? 😛

Sambo er på jobb, jeg har animasjonsfilm, brownie og melk, og Leo sover søtt etter en lang dag. Alt i alt har dette vært en perfekt 17. mai, og jeg kunne ikke vært lykkeligere! Alt har ordnet seg på bare noen dager, så det passet perfekt med en feiring i dag! Og om 2 dager er leo 7 mnd, så da tok vi like godt feiringen på forskudd i dag 😉

Håper alle har hatt en flott 17. mai!! 😀

Føler meg fin! 😉

Leo i findressen sin

Mor og sønn 🙂

Mor og sønn i dyp samtale

2 tanker på “En fantastisk dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s