Smerte!!!

Var hos legen i går. Ikke akkurat det jeg liker å gjøre på en ellers trivelig tirsdag, men må man så må man. Smertene som startet på mandag ble bare verre, så da fikk jeg krise-time hos legen min. Jeg liker legen min veldig godt, og han er utrolig koselig! Førte fastlegen jeg er fornøyd med! 😀 Han trykte på magen og gjorde vondt verre, og min kjære satt ved siden av og så veldig bekymret ut. For første gang som jeg har opplevd så også legen bekymret ut, og jeg kjente redselen bygde seg opp. Hva kunne dette være??? 

Etter mange prøver og mange alvorlige blikk og rynkede panner, kom legen inn til rommet vi satt på og  avleverte nyheten. Han var ikke sikker på om det var nyrebekkenbetennelse elelr blindtarmbetennelse, men pga høye infeksjonsverdier i alle prøvene ville han behandle det som en nyrebekkenbetennelse. Så han skrev ut en mega-kraftig antibiotika kur, og sa at ble jeg ikke bedre om noen dager ville han legge meg inn på sykehus. Jeg tok imot resepten, og forbannet meg på at jeg skal IKKE på sykehus! Jeg skal jo ut å reise på fredag!!

Nå har jeg gått på antibiotika i 24 timer, og jeg kjenner allerede stooor forbedring, og jubelen er til å ta og føle på! Nå kan jeg endelig være skikket mor til sønnen min igjen, og jeg kan bevege meg uten å knekke sammen i tårer. Dette ser veldig bra ut! 😀 Jeg har hatt nyrebekkenbetennelse mange ganger, men aldri før har det gjort SÅ vondt! Håper dette ikke er en ny trend…

Vel vel! Masse god bedring til meg selv, og håper alle har en mindre smertefull uke enn meg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s