Valentines day

 

I går var alle hjerters dag, og jeg elsker den dagen! De som mener det er tull å feire den og at man ikke trenger en fast dag i året for å ikke vise sin kjærlighet tar nok feil der i mine øyne! Valentines day er en perfekt anledning i en hektisk hverdag til å sette av kvelden til å gå ut på en fin restaurant å spise og bare kose seg. Jeg og min kjære har tydeligvis ikke helt flaks de valentines dagene vi har hatt sammen, for det skjer noe hver gang  (i fjor fant vi ut dagen før valentines day at jeg var gravid), denne gangen var intet unntak. Men det hindret oss ikke i å dra på restauranten Dinner å spise nyyydelig kinamat og bare være kjærester. Leo satte vi av hos en venninne som var så fantastisk snill å tilby seg å sitte barnevakt, og vi kunne nyte noen timer barnefri.

Jeg fikk feiret morsdag på søndag, og på lørdagen fikk jeg en bukett med nydelige roser av min kjære. De var både for morsdag og valentines day, noe jeg syns var en topp idè! På lørdag bestilte min kjære bord til oss på Dinner til mandagen, og da mandagen kom gledet jeg meg masse til å få litt alene-tid med mannen min! Det skulle vise seg å ikke bare bli enkelt. To timer før vi skulle på middag fikk jeg ekstreme smerter i magen, og greide hverken å stå eller gå. Jeg gråt mine smerteligste tårer, og hadde så vondt at de to timene jeg hadde vondt under fødselen var ingen ting i forhold! Jeg ringte bestemor og gråt i smerte og lurte på hvor mye smertestillende som er farlig å ta på en gang. Vi fant ut at 4 paracet og en pinex forte kanskje var i meste laget, men siden det ikke funket kunne jeg sikkert tatt mer 😛 Lykken var nemlig stor da jeg fant pilleglasset med pinex forte som jeg trodde var borte! (får glass med pinex forte pga endometriosen.) Endelig gikk det såppass greit at vi kom oss på middag, og godt var det!

Vi koste oss masse, og hadde en utrolig koselig middag med helt nydelig mat! Jeg anbefaler virkelig Dinner til alle!

Håper alle hadde en fin valentines day!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s