Morsdag!

I dag er det morsdag, og i år blir jeg feiret sammen med alle andre de fantastiske mødrene der ute!! Min kjære har overrasket meg med 5 mørkerøde roser og tekanne i glass med filter til løs-te i morsdagsgave, og et nyyydelig kort! Jeg er så heldig som har en så fantastisk mann og en så nydelige og fantastisk sønn! De er virkelig mine to største skatter her på jord! Nå skal jeg nyte dagen, og så kommer svigers på besøk etterpå. Da blir det kaffe og kake, og te i den nye, flotte kannen min! 😀  Det er litt stas med første morsdagen!

Gratulerer så mye til alle mødre der ute med morsdagen! Håper dere får den behandlingen dere fortjener! 😀

Her får dere en morsdagshilsen fra Leo Nicolai også 😉

2 tanker på “Morsdag!

  1. Hihi, den bodyen har Em også 😛 Den er kul =)
    Og en fra samme merke hvor det står: Mamman min er sterkere enn pappan din 😉

    • haha! Så kult! Fikk den av bestekompisen min i barselgave, og jeg ELSKER den!!! 😀 Mye brukt 😉 hehe… Og jeg vil ha den andre du har også! Hvor kjøper du dem??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s