Kåring av Norges beste blogg

Jeg fikk en mail i dag som spurte meg om jeg ville være med i en konkurranse. Mailen var sendt anonym, og jeg fikk ikke tak i navnet ut fra mailadressen. Greit nok det! Sjekket i alle fall ut hva konkurransen dreide seg om, og gjett hva jeg fant ut! Nå er det nok en trekning om hvem som har Norges beste blogg. Jeg vet med meg selv at jeg liker bloggen min veldig godt, og selv om den ikke er Norges beste, så er jeg selv veldig fornøyd med den. Anyway, det var mange som nominerte seg selv, så da kunne jeg liker gjerne gjøre det samme 😉 Om noen har lyst kan de jo gå inn på facebook-siden til konkurransen og stemme på meg også, og om du ikke har lyst så kan du jo bare la være 😉 hehe..

Jeg syns i alle fall slike konkurranser er morsomme og uformelle, og jeg liker tanken bak det. Blogging har blitt så vanlig at det er nesten merkelig om du IKKE har blogg, så da er slike tiltak bra å ha i miljøet! Håper i alle fall den beste bloggen vinner, og at man kan få noen gode tips til nye blogger å lese på veien 🙂  Syns det er bra slike som Lypsyl lager til slike konkurranser. Fortsett med det 🙂

2 tanker på “Kåring av Norges beste blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s