Livet går sin gang

Det er ikke så mye som skjer for tiden i livet mitt, og det er litt deilig! Eller… Det skjer jo mye, men det er ikke veldig mye som kan gjøres her og nå, og da stagnerer det litt. Så da får jeg endelig energi og tid til mine fantastiske venner igjen istedenfor! 😀

Nå som leilighet er i boks forsvant en av mine største bekymringer ut vinduet, og nå som vi har en dato å gå etter ang. flytting er det ikke mer å tenke på på den kanten enda. Barneutstyr må vente til vi har flyttet, møbler får vi så snart min kjære får hentet dem, og jeg gleeeder meg til å kunne spille nintendo wii på 52″ tv om ikke lenge!!! 😀 Gotta love a man with a big tv! 😉 Data’n er i orden med windows 7 så der er enda et irritasjonsmoment borte, og nav har endelig forstått at man ikke kan leve uten penger, så nå får jeg snart resten av sykepengene mine, bare en mnd før jeg må begynne å søke om mammapenger. Oh joy! Det blir vel like mye tull da, men den tid den sorg…

Om to uker er det svangerskapskontroll igjen, men den er jo ikke noe å bekymre seg over. Vekten har stoppet på 60 kg (takk og lov) og jeg satser på at det ikke er mye mer vekt som skal opp nå bortsett fra babyen. 65 kg har jeg funnet ut er maks grense, og kommer jeg over det har jeg feilet stort! Men bare jeg kan gjøre noe med vekta, så trening og kosthold er fokuset fremover! 😉 Tigergutt sparker verre enn verst hver eneste dag, og jeg nekter å tro den gutten får noe søvn i det hele tatt! Trommestikkene går non stop, og det blir nok litt av en aktiv guttebass dette 😛 hehe…

Om tre uker er det 3D ultralyd, og da skal vi få se vår lille skatt tredimensjonalt!!! Det blir utrolig spennende, og vi gleder oss helt enormt! Vi får med film og bilde, og blir det noe bra legger jeg ut her så dere får se. Jeg skal til hjembyen noen dager etter ultralyden, og lar min kjære være gressenkemann i 10 dager. Blir godt å se familien igjen, og bare slappe av når jeg går inn i siste trimester. Blir digg 🙂

Nå skal sommeren nytes, og jeg skal bare slappe av og stryke på den fine magen min, og jeg legger ved et bilde med dagens visdomsord til dere 🙂 Ha en flott tirsdag alle sammen! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s