Massakre av pc-program

I dag er dagen jeg har ventet lenge på: Windows Vista skal bort, og Windows 7 skal innstalleres på min elskede pc! 😀 Min kjære vet hvor mye data’n betyr for meg, og han mener det er for galt at jeg skal slite med vista når det ødelegger maskinens fantastiske kapasitet. For noen måneder siden kunne dere lese om at maskinen gikk i svart, og etter at pc-doktoren var her fant han ut at skjermkortet hadde takket for seg. Men før han kom så langt byttet han hovedkortet og skjermen min, pluss at onkel fikset nytt tastatur og ny lader til meg dagen før. Når doktoren da fikset skjermkortet ble jo hele data’n som ny, så jeg gleder meg til å få oppgradert programvaren her så maskinen kan yte så bra som jeg vet den kan!! 😀

Jeg er ganske så pc-kyndin, men det er alltid  skummelt å gjøre så store ting med hjertebarnet mitt! Ønsk meg lykke til!

2 tanker på “Massakre av pc-program

  1. Du bruker heksebrygget fra veslemjuk? Akk og ve. Selv om gartneren ser litt ugrei ut, så er det i epplehagen man finner frelsen… 😉

    Av DOS er du kommet, i dass skal det gå. Fra Mac skal du gjennoppstå. 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s