Morsomme prosjekter

Jeg er i prosjekt-humør, og det innebærer ganske mye planlegging! Når jeg kommer i et slikt humør er ingen trygge. Det kan innebære alt fra gjenopptakelse av tidligere prosjekter, nye prosjekter som dukker opp, eller rett og slett bare ting som skjer i livet nå som kan forbedres. Som regel ender det med sammenbrudd fordi jeg tar på meg for mye, men denne gangen har jeg jo ikke jobb å ta hensyn til! (bare helsen *kremt*) Jeg kommer til å blogge aktivt om hvert enkelt prosjekt, både for å se hvor langt jeg er i prossessen selv, og for at dere kan se hva jeg bedriver tiden med og komme med innspill på ting jeg kan gjøre annerledes/heie meg frem 😛

Først trenger jeg en liste over prosjekter, så må listen rangeres. Hva er viktigst? Hva kan jeg begynne med med det samme? Ikke lett dette… Men la oss begynne med listen! 😀

  1. Begynne å trene yoga. Boken jeg bestilte er mottatt, så nå er det bare å begynne! 😀
  2. Planlegge leilighet. Leiligheten er kjøpt inn, så nå er det bare å sette igang med å finne ut hvordan vi vil ha det 🙂
  3. Innkjøp av baby-stuff! Grunnet manglende plass har vi ikke hatt mulighet før nå, men så snart vi har flyttet inn i nytt slott blir vi maniacs på shopping! 😛
  4. Sortere tingene mine. Hva må kastes? Hva kan beholdes? Hva skal i ny leilighet? Hva skal lagres i boden? Hva kan selges?
  5. Finne ut av studier. Jeg skal ta studiekompetanse i mammaperminsjonen (håper jeg) og jeg må finne ut om det kan gjøres over nettet siden jeg ikke gidder møte opp med en nyfødt baby på skolen. Dessuten greier jeg ikke konsentrere meg på skolebenken siden jeg har issues med folk på min egen alder.
  6. Begynne å leve sunnere. Jeg er godt i gang allerede, men med begrenset kjøkkenmuligheter er det ikke så lett! Nå som jeg får stort og nytt kjøkken kan jeg begynne å lage sunnere mat til meg og samboeren, og det GLEDER jeg meg til! Jeg er en dyktig kokk, og gleder meg til jeg kan utfolde meg fritt med matlaging igjen! 😀
  7. Planlegge hvordan jeg vil fødselen skal foregå slik at ikke leger og jordmødre overkjører meg og samboer.

Det var vel de punktene jeg har på agenaen foreløpig, og det er nok i denne omgang! Noen av disse tingene kan ikke starte før vi flytter 25.juli, men noe (som yoga) kan jeg starte med right now, og boken jeg har kjøpt virker som er fornuftig bok som kan lære meg mye nyttig. 🙂

Ønsk meg lykke til! Dere blir holdt oppdatert! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s