Produktiv dag!!!

Dagen i dag har vært crazy fra ende til annen. Jeg har (nesten) blitt angrepet, gjort noe jeg aldri har gjort før, nesten opplevd katastrofe med Leo, og fått sterkere livsgledeenn på lenge. Er det rart jeg er sliten???

Dagen startet TIDLIG med at Leo fant ut at han ikke ville sove mer. Jeg kan godta ganske mye av min lille engel, og det å vekke mor kl.03.55 er ikke uvanlig. Men å ville starte dagen så tidlig er ikke like vanlig. Etter iherdig forsøk på å få reka til å sovne igjen måtte jeg bare gi tapt, og det var en meget morgengretten frøken som satte seg i lenestolen med den lille kl.04.15. Sambo kom hjem 5 min etter at djevelungen engelen våknet, og snill som han er tilbudte han seg å sitte oppe med han litt så jeg kunne sove. Dette har han gjort ofte de siste ukene, så jeg hadde ikke hjerte til å takke ja denne gangen. Så da stod vi opp da! Grøss…. poden sovnet jo selvfølgelig på armen min under en time etter at vi hadde stått opp, og jeg prøvde forsiktig å snike ham tilbake til sengen hans. Gjett hvem som våknet!! Så da startet jeg like gjerne dagen for fullt meg frokost og det hele. What ells to do?

Da sambo sto opp noen timer etter oss hadde solen endelig stått opp, og han foreslo å ta oss en tur til østensjøvannet for å mate fuglene der. Siden det er fuglereservat er det mange forskjellige fugler der, alt fra ender, måker og duer til større fuler som canada-gjess og svaner. Vi stoppet på kiwi for å kjøpe med noe billig kneip vi kunne  gi dem, and off we go. Når vi kom frem plasserte vi Leo i vognen og tuslet oss bortover. Vi stoppet i enden av parkeringsplassen og ble fort omringet av en stor flokk ender som luktet brød. Leo satt delvos begeistret og delvis skeptisk i vognen sin, men viste ingen tegn til frykt til tross for at endene kom omtrent oppi vogna hans. Etterhver kom vi oss bort til gjessene, og da startet dramaet for min del. Jeg har aldri vært særlig redd fugler, men jeg må innrømme at det å bli omringet av 30 sultne gjess som er på størrelse med svaner og som veser til meg ble i skumleste laget. Jeg prøvde å gjemme meg bak sambo, men måtte bare kapitulere.Etter å ha forsikret meg om at Leo var trygg hos sambo gikk jeg i høyt tempo bort fra horden med gjess. Kall meg feig, men du var ikke der å opplevde det! 😛 hehe…

Etter matingen møtte vi svigers for å spise middag på en kro utenfor byen, og på vei hjem stoppet jeg og sambo på plantasjen. Vi skal kjøpe oss hagemøbler til balkongen, og ville se hva de hadde. Vi fant drømmesettet til en bra pris, så nå er det bare å kjøpe det inn! Hadde ikke plass i dag, så vi får ta det en annen dag. Jeg fant også hengekrukke til eføyen min som skal henge i kjøkkenvinduet, og den passet perfekt! Nå henger den så fint så. Jeg bestemte meg også for at nå var det på tide å fikse verandakassen vår, så vi kjøpte 5 planter, en sekk med jord, hageutstyr, hagehansker og gjødsel. Jeg har til dags dato ALDRI plantet en eneste plante før, og slett ikke i en verandakasse!!! Men jeg gikk på med vett i panne og mot i sinnet, og greide å plante alle plantene helt på egenhånd! (dog etter en kjapp telefon til bestemor, men jeg gjorde jobben selv!) Jeg satte også en lykt oppi kassen som drives av solenergi, og det ble et FLOTT resultat, om jeg må si det selv!! Jeg er SÅÅÅÅ stolt nå!!!!!! 😀

Da Leo skulle legge seg måtte han selvfølgelig lage litt styr, men det er ikke uvanlig. Det som var nytt i dag var at han greide å reise seg opp i kvestående i sengen sin og holdt på å falle ut av sprinkelsengen med hodet først! Han har ikke vist tegn til å reise seg opp før, så vi har drøyd med å senke sengen. Heldigvis har vi babycall med skjerm så jeg så hva som holdt på å skje!!! Jeg spurtet inn og tok tak i ham før det skjedde noe grusomt. Heldiggrisen fikk bli med på stua en tur, så sambo kunne senke sengen. PUH! Tenk om vi ikke hadde sett hva som holdt på å skje!!! Skummelt. Nå er i alle fall sengen så langt nede at han ikke har sjans til å falle ut før han er så stor at han kan klatre ut selv!

Det var dagens begivenheter, og jeg må si det har vært en lærerik og hyggelig dag. Jeg oppdaget skjulte talenter hos meg selv, fikk en vekker på hvor stor sønn vi faktisk har fått, og vi har fått masse familiekos. Livet leker!! 😀

 

Stirrekonkurranse mellom Leo og anda!

 

Mor og sønn koser seg i parken

Skumle gjess! Men Leo tar ting med knusende ro

Blomsterkassa fra ene siden

Blomsterkassa fra andre siden (den hiterste planten mistet blomsten under planting)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s