Nye hagemøbler

Vi har en flott balkong, men har brukt den skammelig lite etter vi flyttet inn her! Grunnen har vært manglende hagemøbler, men i går snudde vi ting rundt. Etter en tur i moss og kjøpesenteret der handlet vi inn pynteputer til balkongen, og diskuterte hvilke type møbler vi kunne tenkt oss. Vi fant ut hvilke vi ville ha, og dro rett til plantasjen for å kjøpe dem. Vi fikk låne henger av dem, så det var ikke problem å få møblene hjem.

Da vi kom hjem lasset vi av, og sambo benyttet sjansen til å dra på A-møbler for å hente det nye stuebordet vårt mens jeg begynte å skru hagemøbler. Det er noe jeg aldri kommer til å gjøre igjen!!! Jeg er ganske hendig, og greier det meste selv. Men dette er det mest ulogiske oppsettet jeg har sett noen gang, og i stekende sol og med en sutrete baby ved siden av meg ble ikke ting bedre. Etter å ha skrudd den ene stolen nesten ferdig freste jeg sint og tok med Leo inn for å gi grøt.

Sambo kom hjem og tok over skruingen. Etter en del banning og fresing fikk han det til, og resultatet ble flott! Jeg satte ut lyktene vi har kjøpt, og la pynteputene på plass. Det ble akkurat som jeg hadde tenkt, og jeg fikk en indre ro jeg ikke har hatt på lenge. Senere på kvelden satte jeg meg ut med pledd og bok, og tente levende lys i lyktene. Roen kom som i bølger over meg, og jeg smilte lykkelig. Dette er virkelig livet, og jeg er så glad for at dette er i orden nå!! 😀 Og det beste av alt er at vi fortsatt har goood plass til grill på andre halvdelen av balkongen! Gleder meg til grillfest!!

Nye møbler!

 

Digg sofa

 

En av pynteputene

 

Stor lykt på balkongen

 

Liten lykt på bordet

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s