Leo 7 mnd

En litt forsinket gratulasjon til min sønn som ble 7 mnd 19.05! Det skjer så mye nå om dagen at jeg glemte helt å skrive innlegg om dette på dagen hans.. hehe.. Ikke at det er så viktig, men det er jo stas når ens lille passerer nok en milepel i livet. fra de er 0-1 år er det så mye som skjer fra uke til uke, så det føles som en bursdag hver gang de blir en måned eldre. På dette året skal de lære å smile, le, gripe ting, få tenner, lære å snu seg selv rundt, åle seg hit og dit, rkabbe og så gå. Tenk så mye som skjer som vi foreldre må følge med på!! Etter de er 1 år skjer det jo mye da også, men det er liksom dette første året som det skjer mest i. Og tro meg, her går det unna på utviklingen!! 

Leo kan nå skyve seg bakover og fremover (begge deler når vi ikke ser på), Han ruller lett fra rygg til mage, og fra mage til rygg. Han sitter selv i korte perioder, og han er utrolig sterk i kroppen!! Fysioterapauten på helsestasjonen sa han er sterkere enn gjennomsnittet, og det er helt tydelig at eneste grunn til at han ikke reiser seg opp selv i sengen eller krabber enda er fordi han er rett og slett for lat! hehe.. Men noen må jo være dèt også. Han har fått 5 tenner, og den 6. er på vei nå. Den er tregere enn de andre, så han plages litt mer med den, men vi merker det bare på at han er en smule mer grinete og kosete en vanlig. Men kos kan man jo aldri få nok av, så da koser vi bare ekstra mye!! 😀

Andre ting skjer også i utviklingen, og han er nå veldig bevisst på det som skjer rundt seg. Det har han alltid vært, men når folk snakker til ham nå følger han veeeeldig nøye med, og viker ikke med blikket før personen er ferdig å prate. Leker er ikke så veldig interessante så lenge det er mennesker i nærheten, så han er virkelig en sosial baby!! Ligner veldig på mor og far i sosial adferd allerede, så kan jo bli spennende å se hvor dette ender.. hehehe…

Han har blitt kjempe flink i vannet, og plasker og svømmer som bare det. Han svømmer helt korrekt med beina, og nå har han begynt å bruke armene også. Veldig moro å se! Når han ligger på ryggen plasker han veldig med bena, og syns det er stor stas at mamma blir våt. hehe.. Han er veldig flink å dukke under, men kan bli flinkere på å lukke så han slipper å svelge hele bassenget hver gang han går under! 😛 Han sover som regel godt på natta også, og det er deilig å kunne få 5-6 timer sammenhengende søvn igjen!

Alt i alt har vi en perfekt baby, og vi er så utrolig stolt av ham!  Han har ikke vært syk en eneste gang siden han ble født, og han er så blid og snill som dagen er lang. Han har god humor, og elsker å bli skremt og herjet med! Det å henge opp ned er visst veldig kult, og det å bli kastet i luften så det kiler i magen er stas!! Han elsker å danse, så det er ikke få ganger vi setter på musikk og danser rundt med ham rundt i stuen. Han synger mye for seg selv, og det er tydelig hva som er sang og hva som er prat! Når han prater sier han ord som mamma, pappa, dada, neinei, brum, drun, osv, men når han synger går det mye i aaaaaaa!!,mmmmm!!!, dudututudutu osv. Veldig lange lyder som går opp og ned i volum og tonefall. Prating er korte lyder med helt andre vokaler og konsonanter. Moro når han synger! 😀

Da har dere fått en liten oppdatering på tassen vår, og vi gleder oss til å se hva han lærer denne måneden!! 😀

Store gutten vår!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s