Hyttetur

I går dro jeg og familien på hytta til svigers, og det var herlig å komme seg ut av byen noen timer! Vi kjørte opp i nydelig sol, og kom frem til hytta som ligger oppe på en topp med fantastisk utsikt over fjorden. Vi setter oss ute på plattingen i solveggen (de har en platting til midt på tunet) og sitter der å prater og slikker sol. Livet er herlig, og Leo koser seg med farmor og farfar. Han prater og synger, og skal vise at han har blitt stor gutt! 

Etterhvert kommer det kaffe og kake på bordet, men truende skyer gjør at vi trekker oss inn. Svigerfar er grillkonge under terassetaket, og svigermor lager salat og annet digg tilbehør mens vi sitter i sofaen og koser oss. Etter middag kommer jeg på at jeg ikke har hørt svigerfar spille gitar enda, og det må gjøres noe med! Min bestfar var selvlært gitarspiller, og jeg elsket å høre ham spille på gitaren sin om kveldene. Så jeg hentet gitaren som sto ved siden av tv’n, og fikk overtalt svigerfar til å spille. Han er kjempeflink!!!!! Han spilte klassisk spansk musikk, og jeg må si jeg er imponert! Men det som overrasket mest var reaksjonen til Leo. Han satt mellom meg og sambo i sofaen, og han ble helt hypnotisert av musikken. Så begynte han å spille luftgitar, og han tok heeelt av! Syns det var stor stas å høre farfar spille!!

Etterhver kjørte vi oss hjempver til Oslo igjen, og kom hjem ganske sent. Etter en fantastisk dag på hytta var det deilig å sette seg i godstolen med cola og lørdagsgodt. Familiekos slå alt i hele verden!! 😀

2 tanker på “Hyttetur

    • Ja det var helt herlig å bare koble av på hytta noen timer!! Svigers er herlige mennesker å være sammen med, så man kan bare lene seg tilbake å slappe av 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s