Nytt stamsted!!

I dag skulle vi ut på cafe, og etter anbefaling av Camilla i barselgruppen min falt valget på Cafe Fedora på Frogner. Jeg hadde lyst å prøve den ut siden den er veldig amerikansk, og jeg liker amerikanske ting. Vi fant den i en koselig gate, og kom inn i et koselig lite lokale med diverse dype, myke stoler. Jeg likte det jeg så med det samme!!

Stedet eies av et ektepar fra Brooklyn, New York, og de lager all maten selv. I dag var mannen på jobb mens kona var i bakeriet, og han er virkelig hyggelig og proff til fingerspissene!

Vi satte oss ved utgangen i de beste stolene i lokalet, og vi ble tatt imot av verdens hyggeligste mann. Han snakket veldig amerikansk, og det er vel ikke så rart siden han er fra New York. hehe.. Jeg bestilte meg en cob salad og en cola, og må innrømme jeg hadde høye forhåpninger til dette stedet! Maten kom, og jeg prøvde meg forsiktig på en bit. NAM! Nydelig salat med friske ingredienser er ikke å forrakte, og glass-colaen ble servert med herlig is. Etter maten måtte jeg jo ha dessert (det var den slankekuren) og etter å få valget mellom red velvet cupcake, dubble cheese cake brownie, pecan pie og key lime pie (tror dere det var vanskelig å velge eller????) falt valger på en red velvet cupcake og key lime pie.

Jeg har aldri smakt noen av delene, så jeg hadde ikke veldig høye forhåpninger. Så i et infall av svakhet bestilte jeg meg en sjokolademilkshake i tillegg, just in case jeg ikke likte noen av kakene. Det kunne jeg ha spart meg, for dette er to av de beste kakene jeg har fått NOEN GANG! Og det sier litt når man har jobbet i utelivsbransjen så mange år som jeg har. Jeg har smakt alt fra billig crap til den beste gourmet mat, og disse kakene var legendarisk gode! I’m in heaven! Sambo smakte på begge kakene, og var veldig enig i at dette var herlig bakverk, og at key lime pien var den beste kaka han noen gang hadde smakt. Godt jobba, sier jeg bare!

Mens vi spiste kake kom eieren bort og satte seg ned for en prat, og vi hadde en koselig prat om alt og ingenting. Leo digget oppmerksomheten, og det er ingen tvil om at denne mannen elsker barn!! Etterhvert måtte vi gå, og mens vi pakket sammen kom kona hans inn døren. Hun er en veldig hyggelig og søt dame, og jeg likte henne med det samme! De kler hverandre bra som ektepar! Vi fikk hadeklem, og vi gikk derfra med godt humør og mette mager.

Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal dit, og gleder meg til å anbefale dette stedet videre til venner og kjente!  Stor tommel opp, og terningkast 6! 😀

—————————————————————————————————–

Translated text: (sorry for my very poor english!  

Today we were looking for a new place to go, and upon the recommendation of Camilla in the postnatal group, my choice fell on Fedora Cafe at Frogner. I wanted to try it out since it is very American, and I like American things. We found it in a nice street, and got into a cozy little room with several deep, soft chairs. I liked what I saw at once!

The place is owned by a couple from Brooklyn, New York, and they make all the food them self. Today the man was at work in the cafe, while his wife was in the bakery. He’s really nice, and professional to he’s fingertips!

We sat down in the best chairs in the room, and we were greeted by the world’s nicest man. He spoke liek a true American, and that’s not surprising since he is from New York. hehe .. I ordered a cob salad and a Coke, and must admit I had high hopes for this place! The food came, and I hoped for the best. YUM! Delicious salad with fresh ingredients is’n very wrong, and the glass Coke was served with delicious ice. After the meal I had to have dessert (goodbye diet) and after the choices between red velvet cupcake, dubble cheesecake brownie, pecan pie and key lime pie (difficult choice? Hell yeah!) on a red velvet cupcake and key lime pie.

I’ve never tasted any of the parts, so I didn’t have very high hopes. So in a solar of weakness I ordered myself a chocolate milkshake as well, just in case I didn’t like any of the cakes. I could have saved me the trouble, because these are two of the best cakes I have EVER tasted!!! And it says something when one has worked in the restaurant buisness as many years as I have. I’ve tried everything from cheap crap to the best gourmet food, and these cakes were legendary good! I’m in heaven! My man tasted both cakes, and he really agrees on that this was delicious pastries, and that key lime Pie was the best cake he’d ever tasted. I’ve only one thing to say: GOOD JOB!!

While we ate the cakes, the owner came over and sat down for a chat, and we had a nice chat about everything and nothing. Leo loved the attention, and there is no doubt that this man loves kids! Eventually we had to go, and while we packed up our things his wife came in the door. She is a very nice and sweet lady, and I liked her right away! They suit each other well as a couple! We got goodbye hugs, and we went home with good spirits and satisfied stomachs.

I look forward to the next time I’m gonna visit, and looking forward to recommend this place to friends and family! Big thumbs up!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s