Forandring fryder!

Nå kan jeg fortelle at det skjer store endringer privat! I går ommøblerte vi leiligheten, og plutselig fikk vi en dobbelt så stor stue! Vi bestillte salongbord for en uke siden, og det har vi nå plass til å hente. Sofa ble bestillt i går, og kommer om ca.6 uker. Å, som jeg gleder meg!! Ett skritt nærmere armkroken til sambo! 😀 Plantene mine lever enda, og det er helt amazing at jeg har greid å holde liv i og få planter til å vokse og blomstre! Vanligvis dreper jeg dem (ufrivillig) i løpet av rekordkort tid, men denne gangen lever de og trives så hjertet mitt svulmer hver gang jeg ser dem.

Her om dagen hadde jeg barselgruppa på besøk, det det var så koselig!! 😀 Tassen har begynt å bevege seg, så nå er det ikke lenge før ledninger og kontakter må boltes igjen! Men er jo moro å se at han kommer seg rundt i rommet. Er vel ikke lenge før han kommer krabbende ut på kjøkkenet mens jeg lager mat! 🙂 Ellers er det mye ennet som skjer. Ene operasjonsåret mitt har ikke grodd skikkelig, så jeg sliter med det. Men det er jo bagateller når resten av livet leker! Sommern er her, og jeg nyter den til fulle med late dager på balkongen. Jeg har fått hengekøye med mamma og stemor, så den skal henges opp så snart vi har mulighet. DIGG!!

Når man har så mye å gjøre og det er så mye som skjer blir bloggingen i siste rekke, og siden jeg ikke er av typen som blogger for å blogge blir det ikke oppdateringer hver dag. Og hva så? Jeg liker å kunne blogge i mitt eget tempo, og jeg setter stor pris på mine kjære lesere som vil ta del i meg og mine. I helgen blir det party, og det gleder jeg meg til!

Min kjære venn Torkel kommer endelig hjem etter mange måneder borte, og det må jo seff feires! Mannen har jo også bursdag i morgen, så det blir en kombinert bursdag – og velkommen hjem feiring. Det blir stas å feste med hele gjengen samlet igjen! De beste folka fra Trondheim kommer også, og det blir stas å se dem igjen!! Så nå er det bare å finne frem party-skoa og komme seg på fest! Men helgen starter i dag med babysvømming, så det kommer i første rekke.

Ønsker alle en flott helg! 😀

2 tanker på “Forandring fryder!

 1. Ah! Så artig at du har godt humør til tross for sår. Sier litt om deg egentlig: at du har hatt så mye fysisk vondt at du faktisk fysisk har blitt sterkere/fått høyre smerteterskel slik at du kan fokusere på å ha det bra. For de plastrene jeg så på det ene bildet av deg, fikk jeg fysisk sympatismerte vondt! Så jeg er skikkelig pyse til sammenligning! :-/

  Og enig: skriv når du føler for det. Samme gjør jeg på bloggen min. Har liksom ikke skrevet på bloggen min siden 30.mars (!). Men det har noe med at jeg også skriver roman og noveller, og da blir bloggen satt litt til side. Men burde jo følge den bedre opp siden jeg har et lite eventyr der jeg også holder på med…men men…min blogg, mine regler, mitt tempo. Og samme gjelder for deg:. 😉

  Ellers happy happy weekend! Jippi! Og før du vet ordet av det, skal tassen din værra med og feste også!

  • Det er vel som du sier: jeg er så vant til smerte at jeg ikke tenker så mye på det lenger. Men nå har det blitt komplikasjoner i det ene såret, og det gjør VONDT! 😦 Men det skal litt til før jeg reagerer på noe som gjør vondt. Vanligvis tar jeg bare en smertestillende og regner med det går over 😛

   Jeg skjønner ikke vitsen i å skrive bare for å skrive. Ikke gidder jeg skrive innlegg som skaper debatt lenger heller, av den enkle grunn at jeg ikke er engasjert nok. Er det noe jeg engasjerer meg for blir det blogget om når jeg føler for det. 😉

   Riktig god helg til deg også søta! Håper tassen ikke blir med på fest riktig enda 😉 hehehe…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s