Party med gjengen!

I dag skal vi feire vår kjære Torkel som hadde bursdag i går, og i tillegg skal vi feire at han endelig har kommet hjem etter mange måneder på tur i det store utland. Etter et koselig frokostbesøk av Klas i dag tidlig måtte jeg en tur på sykehuset, men det setter ikke demper på party-humøret, til tross for at jeg fikk valget mellom operasjon og antibiotika kur. Så nå tygges det atter en gang piller!

Vi har akkurat kommet hjem etter å ha spist middag sammen med svigers, og nå er det på tide å begynne og ordne seg! Gjett om jeg gleder meg til å feste med min gode, gamle vennegjeng igjen! Nesten alle av de beste folka kommer, og det blir stas! Jeg må huske å stikke innom en butikk å kjøpe cola før jeg kommer dit også.. Håper jeg ikke glemmer det. Siden jeg ikke drikker alkohol må jeg jo finne andre løsninger 😉 hehehe…

Håper alle får en fantastisk lørdagskveld! 😀

2 tanker på “Party med gjengen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s