Great memories!

For noen dager siden googlet jeg navnet på den gamle bloggen min, og mitt tidligere nick. Bloggen er egentlig slettet, men siden bloggen var så populær og hadde så mange lesere, tenkte jeg kanskje at det er noen spor igjen etter den. Og man kan vel si jeg traff jackpot! Jeg fant noen innlegg som vgb ikke har slettet, og jeg begynte å lese. Og så leste jeg litt mer. Innlegg etter innlegg som forteller om the early days og days long gone. Jeg smilte, gremmet meg, lo, tenkte tilbake på andre episoder, og rett og slett koste meg med å mimre tilbake til tider som føles som et eventyr. Jeg leste også kommentarene, og jeg må bare si LOL!!! At det går an! haha!! Men underholdende var det 😉

Før skrev jeg om livet som sjekke-kvinne og et liv med mange lekekamerater. Livet gikk ut på sex, sjekking, festing (som regel uten alkohol for min del, just so u know), leking og morsomme opplevelser. Jeg jobbet som barsjef og hadde det fantastisk på jobb med herlig musikk og god stemning. Jeg kan nesten ikke TRO hvor store forandringer som har skjedd de siste årene! Nå er jeg samboer, mamma og etablert kvinne som syns det å gå ut en lørdag er mer pes enn moro. Det er moro en gang i blant når alle samles, men det er ikke noe jeg streber etter lenger. Før gikk vi ut med mission possible og hadde en plan, nå er det liksom bare festing! hehe… 😛

Jeg ser bort på babycallen mens jeg skriver dette, og jeg må smile. Solstrålen er så fantastisk! Han smiler og ler, han viser nye evner hver dag, og han lager lyder som ikke burde vært laget! Trommehinnene mine sprekker nesten hver eneste dag grunnet høye hyl fra den lille, og siden han elsker sin egen stemme blir det MYE lyd i løpet av dagen!! Tenk så rart å gå fra å ikke ville ha og ikke kunne få barn til å bringe noe så nydelig til verden?! Jeg er velsignet! For to år siden var kjæreste og barn utenkelig, og se på meg nå! hehe… Hvem hadde vel trodd dette? 😉

Jeg syns i alle fall at det var moro å finne noen av innleggene fra min kjære blogg som nå er slettet. Det å slette den var noe av det tyngste jeg har gjort i livet (ja jeg vet det høres rart ut), men det var også deilig å begynne på nytt her. Men jeg slettet jo en del av livet mitt! Heldigvis lever minnene 😉 Min kjære fikk vel ikke lest så mye av den bloggen før den ble slettet, selv om han fikk tilbudet. Det kom i alle fall noe veldig positivt ut av å lese gjennom gamle minner. Jeg har nemlig tenkt en del i det siste hvordan et menneske kan forandre seg SÅ mye på så kort tid, og sannheten er at jeg har ikke forandret meg. Jeg er samme gamle Tigerwoman, bare i et litt annet format. Tigeren i meg vil alltid bestå, men jeg har funnet drømmemannen og fått drømmesønnen, så jeg har med andre ord fått drømmelivet! Jeg har et liv mange kvinner drømmer om, med en sexy, kjekk, mandig, barsk, kjærlig og romantisk  mann, og jeg har fått en pen, snill, frisk og morsom sønn. Hva mer kan jeg ønske meg? Jeg fikk jo leve et fantastisk singleliv før dette, så jeg vet jo hva jeg går glipp av!

Etter å ha lest gamle bloggen min igjen vet jeg med sikkerhet hvor jeg hører hjemme, og hvordan jeg vil livet mitt skal være! Nå gjenstår det bare å få drømmejobben, men den dukker opp når jeg minst venter det. 🙂 Jeg takker for alt mitt gamle liv har gitt meg av erfaringer, herlige stunder, latter og moro, og ikke minst fantastiske venner! Jeg takker også for hva jeg har fått, og hva jeg har greid å skape meg. Jeg takker for oppturer og nedturer som har styrket meg, og jeg takker meg for all støtte alle har gitt meg.

Life is still good!!! 😀

Meg for 3 (?) år siden! 45 kg og slank! *savner!!*

4 tanker på “Great memories!

 1. Jeg vet hvordan du har det: har slettet min blogg flere ganger, men har bare ikke flyttet fra den slik du har gjort. Det føles godt og vemodig på samme tid…

  …merker selv at jeg har blitt en annen leser siden din gamle blogg. Når jeg tenker meg om, så har jeg faktisk fulgt livet ditt per blogg i snart 4 år jo! Wowsa som tiden flyr! (ikke jevnt og trutt , med litt opphold en gang, men likevel: 4 år!). Men det har vært spennende lesning i alle årene fordi du nettopp ikke har stått på stedet hvil. Det lille oppholdet jeg da hadde fra lesning av bloggen din var når det ble litt ensformigt om sjekkelivet i lengden. Tror så klart ikke at det var ensformigt for deg som var i det spennende livet, men for meg som den leseren jeg var, ble det ensformigt. Derfor ble jeg positivt overrasket over din nye blogg da jeg gjenoppdaget ditt væren i annen blogg.

  I denne bloggen, til tross for at det nå handler om en krabat, så blir det ikke ensformigt fordi han og du hele tiden utvikler dere. Og den utviklingen er spennende å følge med for. Takk for at du deler det med oss. 🙂

  ps, alt skrevet med de beste intensjoner og håper du ikke tolker noe verre enn det er ment. 😉

  • Du har vært en av mine mest stabile leser/kommentator, og det har vært en fryd å ha deg med på eventyret!!! Den gamle bloggen ble veldig ensformig til slutt, og det var egentlig godt å være ferdig med den. Dessverre fortalte den om en viktig del av livet mitt, og selv om jeg har alt lagret blir det ikke det samme! 😛 Takk for at du har fulgt meg alle disse årene, og for at du vil følge meg videre i ferden mot det ukjente!
   Stor klem! 🙂

 2. Jippi! Takker takker! Hatt mange gode lærdommer og innsikter fra bloggetiden din. Det er det som er så fantastisk med blogg: det gir oss lesere et lite vindu til en annen verden en gang i blandt.

  Det som er litt rart, er at jeg ikke så for meg at du er så pen som du faktisk er på bildene her da du var tigerwoman på vgb. Jeg så for meg at du var blond, at du var slank og sexy, men ikke at du fikk hele pakka med å også være pen! Det gir nå mer mening hvorfor du har opplevd mye sjalusi blandt damene slik du har beskrevet tidligere. Men har lurt på dette litte bitte gran sånn i retrospekt (litt rare spørsmål når jeg indirekte svarte på det, men håper du skjønner hva jeg spør etter likevel):
  ble damene først sjalu og bitre på deg fordi du utelukkende var pen og populær blandt gutta….eller ble dem det fordi du hevdet deg og oste for mye (hvis det går an) at du var som du var og at du var bedre enn dem fordi du var pen og populær?

  Jeg merker selv at jeg sjeldent har opplevd sjalu damer (så og si aldri), og jeg har selv aldri vært sjalu på damer (bare misunnelig, som feks vært misunnelig på en god måte at en dame ser fantastisk bra ut i forhold til meg ;-)), så jeg prøver å forstå hvorfor damene var som de var rundt deg….

  • Jeg liker også hvordan bloggere gir et lite vindu inn i sin egen hverdag, selv om enkelte bloggere trenger litt filter i ny og ne 😉 hehe…
   Og tusen takk for veldig hyggelig kompliment! Jeg har egentlig aldri sett på meg selv som veldig pen, mer som litt under gjennomsnittet pen. Men jeg tror jeg har vunnet mye på å være fornøyd med kroppen min og min egen seksualitet, så da kommer vel skjønnheten innenfra på en måte 😛

   Jeg aner ikke hvorfor kvinner har vært sjalu på meg. Jeg har alltid trodd det er fordi jeg levde livet som JEG ville, uten å la samfunnet og normer og regler legge en demper på meg. Ville jeg ha sex med noen så hadde jeg sex med personen uten masse dill-dall. Jeg er også en ekstremt ærlig person, noe mange kvinner ikke takler. Jeg sier ting akkurat som det er, og jeg er IKKE riktig person å spørre om du ser tykk ut i et antrekk om du ikke er sikker på å ville vite svaret.
   Jeg tror også kvinner har vært sjalu på meg fordi jeg skygger veldig unna drama, og det tiltrekker menn. Istedenfor å baksnakke folk og skape masse styr prøver jeg å skape positiv stemning rundt meg, noe kvinner jeg har møtt skjeldent har taklet. Jeg er heller ikke sjalu av meg, og det plager kvinner som ER sjalu!

   Så jeg vet ikke hvorfor kvinner ikke liker meg. Det kan være alt fra små ting til de større tingene. Eneste jeg vet er at jeg har opplevd mye sjalusi fra det kvinnelige kjønn, og jeg syns slikt er unødvendig. Men jeg følte meg nok på mange måter bedre enn dem fordi jeg ikke baksnakker, lyver, lager drama og er falsk (noe de fleste kvinner jeg har møtt har vært!)
   Jeg prøver å forstå meg på dem selv! Heldigvis har jeg gode venninner rundt meg nå som har de samme verdiene som meg, og de er det aldri no tull med!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s