Babysang!

Da har vi blitt «the ultimate mammaperm-teamet» (som vil si å være med på det meste som finnes av mor og barn-aktiviteter)! Vi har nemlig vært på vår første babysang!!

Det var bedre enn jeg trodde, faktisk. Jeg dro med en venninne og datteren hennes, og det var ikke få som var der! Vi satt oss i en ring med babyene våre, og sang mange koselige sanger og lirte av oss morsomme barnerim. Alt fra sovesanger til babysamba var på menyen, og vi danset og koste oss. Etterpå var det leksjon i babymassage, som var veldig nyttig å få med seg! Skal prøve med Leo i kveld, for han ble heeelt salig etter dette og sovnet på gulvet av seg selv for første gang EVER!!! Herlig! 😀

Etterpå tok vi t-banen ned til stortinget og møtte min kjære og en kompis av han på Friday’s for å spise lunsj. Nammis! Leo sjarmerte servitørene (som vanlig) og strålte om kapp med solen utenfor. Deilig at våren har kommet!! Jeg kjenner det bobler over av lykke i hele kroppen, og jeg ser virkelig frem til herlige dager! Nå har vi kommet oss hjem, og jeg sitter å planlegger navnefest som er neste søndag. *grøss* I morgen er det babysvømming igjen, og det gleder vi oss til! Han har blitt så flink i vannet allerede, at dette blir nok en veldig bra erfaring å ta med seg videre for både store og små 🙂

Håper alle har en fantastisk uke så langt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s