Utrolig hvor fort ting kan snu!

Det har vært noen tøffe måneder, både økonomisk og stressmessig. NAV har gjort hva de kan for å gjøre svangerskapet mitt til et helvete, og at jeg ikke har abortert grunnet stress er nesten rart! Tror det som har reddet meg er at jeg er sykemeldt, så jeg kan slappe av i sacco’n når ting blir for ille, og blodtrykket stiger over abnormale høyder! Leilighet og lån har også tynget, og jeg og samboeren har vært gjennom mange diskusjoner om hvordan vi skal løse ting. Han har mye å styre med på sin kant, og jeg har mye å styre med på min. At vi ikke krangler mer enn vi gjør er jo helt utrolig!

Men nå virker det som om noen har funnet ut at vi har slitt hardt nok med å få ting i orden, for plutselig ut av det blå ordnet alt seg på under to uker. Jeg er nesten i sjokk, og sitter her bare å smiler! 😀

NAV har endelig skjønt at man ikke kan leve uten penger, og har endelig betalt ut alle sykepengene mine jeg har ventet på siden mars. I tillegg fikk jeg 5000,- mer enn jeg hadde regnet med, og det er ikke negativt i det hele tatt! Vi hadde jo lagt opp regnestykket på det vi trodde jeg kom til å få, og 5000,- i overskudd er ikke veldig feil kjenner jeg! I tillegg er det jo positivt at alt kommer på èn gang, for da kan det meste settes på sparekonto. I tillegg kom skattepengene i dag, og de gikk også rett på sparekonto. Nå har vi plutselig penger til å kjøpe babyutstyr og ting til leiligheten! 😀 Jeg hr også snakket med NAV ang. foreldrepenger, og jeg fikk mye bedre nyheter enn forventet! Vi trodde jo foreldrepenger var 60% av inntekt, men det viser seg at det jeg får utbetalt i foreldrepenger er like mye som jeg får i sykepenger. Det kan vi leve et bra liv på! 😀

Og når vi snakker om leilighet; min kjære er i skrivende stund på møte med megleren for å skrive under kontrakten på leiligheten vi har kjøpt. Det har vært nesten for godt til å være sant, så vi har ikke helt tatt det inn over oss enda. Men i dag er dagen, og den blir offisiellt vår!! 😀 Vi kan begynne å flytte 25. juli, og jeg gleder meg så sinnsykt mye til å komme meg bort fra her vi bor nå! 😀 Skal bli digg å få stor plass å leve på igjen!

Og når vi er inne på alt som er positivt kan jeg nevne at det er bare 1,5 uker til svangerskapskontroll igjen, og bare 2,5 uker til vi skal på 3D ultralyd! Da får vi se lille Tigergutt igjen, og jeg gleder meg så sinnsykt! Skal bli moro å se om vi får sett hvem han ligner på 😉 hehe… Han har jo en kjekkas til pappa og ikke en aller verst mor, så håper det blir en fin kombi 🙂

Noen dager etter ultralyden stikker jeg på ferie, og turen går til jazzfestival. Jeg skal møte familie og venner, og bare kose meg på festivalen siste året jeg er barnløs. Det blir siste gangen familien ser meg uten  barn, så det blir jo en litt spesiell opplevelse for alle. Jeg skal være der i ti dager, og når jeg kommer hjem til Oslo har flyttingen begynt! WO-HOO!! Dette blir bra!

Det beste med at alt ordner seg for meg og samboeren nå er faktisk ikke bare at det går bra med oss. I vennegjengen får jeg ene gode nyheten etter den andre, og det er tydelig at ting skjer for alle! En venninne har fått seg ny kjæreste og lever lykkelig på nyforelskelse, et vennepar som snart flytter ned har fått seg leilighet (jippi!!!! 😀 ) og det ser ut til at de fleste andre i gjengen ikke har det så aller verst heller. Når alle jeg er glad i rundt meg har det bra, blir gleden over alt positivt som skjer meg og samboeren mye større! Man kan glede seg sammen med sine venner, og de kan glede seg over det som skjer med oss.

Livet er absolutt herlig!!! 😀

2 tanker på “Utrolig hvor fort ting kan snu!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s