NLP og Soneterapi vs Leger og medisin

Leger har en stygg tendens til å skrive ut piller for alt og ingenting. Vet de ikke egentlig hva som feiler deg tar de en rå-sjans, og håper de treffer riktig! I de fleste tilfeller gjør de ikke det, ikke etter min erfaring i alle fall, og jeg har litt for mye erfaring med leger og medisiner. Helt fra jeg var liten har leger stappet i meg medisiner. Men har det hjulpet?? Jeg gikk til min tidligere fastlege for noen år tilbake etter en operasjon. Jeg gikk da på p-piller, og de ga meg ingen bivirkninger. Han mente bestemt jeg burde bytte til Yasmin. En p-pille som er dokumentert farlig for de fleste, og har flest bivirkninger av alle p-piller på markedet. Jeg som sliter med store smerter grunnet sykdom trenger jo masse bivirkninger i tillegg! Jeg begynte på den pillen, og har aldri hatt det så jævlig før med bivirkninger. Jeg kastet opp, fikk høy puls, ujevn hjerterytme, migrene og utslett. Legen mente den var det beste jeg kunne få, og at jeg burde fortsette på den. Dust.

Til slutt byttet jeg uten å konsultere han, og gikk tilbake til min gamle pille, og alle bivirkninger forsvant. Så gikk jeg til han noen måneder etterpå fordi jeg var plaget med mye hodepine. Nå var jeg ferdig med p-piller, så det kunne ikke være dem. Etter 3 minutter samtale skrev han ut resept på betennelsesdempende. Han hadde ikke engang sett på meg, eller spurt hva jeg hadde spist siste ukene, om det hadde skjedd noe spesielt med stress og lignende. Seriøst?? Jeg tok dem ikke.

Jeg har vært med leger så sinnsykt mange ganger med smerter av ymse slag, skader, hjernerystelser osv.. De skriver alltid ut resept på ett eller annet, og de er til og med usikre selv på om de skriver ut riktig. Og så er de skeptisk til alternativ medisin som ikke skader kroppen? Jeg undres på om leger gjør dette fordi de er uvitende, eller fordi de vil tjene penger. Jeg har vært borti et 2sifret antall leger oppgjennom, og alle er likedan. Er du deprimert får du antidepressiva aka lykkepiller. Det gjør deg ikke lykkelig, det gjør deg bare ikke i stand til å takle depresjonen.

Så prøvde jeg NLP med Muene. På 4-5 timer fikset de depresjonen min og lærte meg å takle speilingen og drømmene mine på en bedre måte. De fikk opp selvtilliten min, de tok bort siste rest av usikkerhet, og de forbedret livskvaliteten min mange hakk! Det er mer enn noen lege noen gang har fått til med medisiner!!

Så begynte jeg på soneterapi med fantastiske Anita. Hun er et fantastisk menneske, og hun har vært en utrolig hjelp når det kommer til sykdommer og smerter, og ikke minst som en hobby-psykolog. Ved hjelp av nada-nåler i ørene og soneterapi på føttene mine har hun fått bort nesten alle smertene mine, og mest sannsynlig tatt bort den uhelbredelige endometriosen som legene har gitt opp. Løsningen jeg fikk med legene var å enten ta medisiner resten av livet, eller ta bort livmoren. Anita har ved hjelp av samtale, problemløsning, trykking på føtter og nåler i ørene ikke bare fått bort sykdommen min, hun har fått opp humøret mitt, energien min og helsen min.Jeg er kvitt flere plager som leger påstår ikke kan fikses uten medisin, og jeg har mange eksempler som ville gjort denne posten veeeldig lang! Jeg vet det er takket være henne (og litt hjelp fra min kjære) at jeg er gravid nå 🙂

Anita og Muene har derfor gjort utrolige fremskritt på et ødelagt menneske på 6 mnd. 6 MND!!! Legene har trappet medisiner i meg siden jeg var liten uten forbedring (heller forverring), og fra å ta 8 pinex forte 500 mg på èn dag flere ganger i uken, har Anita redusert dette til 2 stk en sjelden gang. (1 gang i mnd +-) Nå tar jeg dem ikke i det hele tatt, både grunnet babyen og fordi jeg har ikke vondt lenger.

Så da lurer jeg litt på hva legene tenker med noen ganger… Èn ting er i alle fall sikkert. Neste gang jeg har vondt noen steder konsulterer jeg heller Anita enn legen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s