Spådommens mystikk

Jeg er ikke veldig overtroisk (bare litt) men jeg har stor tro på spådommer, tarotkort, pendler og tidligere liv. Jeg styrer ikke livet mitt etter hva kortene sier, men jeg har det jeg finner i dem i bakhodet. Slik er jeg mer forberedt om det skulle skje noe! Jeg vet ikke hvor mange av dere som har hørt om det å spå antall barn og kjønn med et hårstrå og en gullring, men det er altså noe man kan gjøre for moroskyld. Jeg gjorde dette i dag, og jeg fikk et veldig overraskende og litt slremmende resultat.

Det med ringen kan gjøres veldig enkelt. Man tar et hårstrå fra personen man skal spå, og trer en gullring (må være ekte gull) på hårstrået. Så holder man ringen over håndleddet til personen det gjelder, og går den i sirkel blir det gutt, rett frem blir det jente, og på tvers blir det tvillinger. NB! Enklete sier at sirkel betyr jente, rett frem gutt eller tvillinger, og tvers over tvillinger eller gutt. Med andre ord: dette varierer ettersom hvem man prater med og hvor man leser. Jeg mener sirkel blir gutt, rett frem blir jente, og på tvers blir det tvillinger. Dette har vist seg å stemme på både meg og mine venner, så vi holder oss til det 😉

I dag fikk jeg som sagt et veldig overraskende resultat da jeg spådde meg selv for moro skyld. Jeg har fra jeg var liten jente blitt spådd først en gutt og så en jente, så jeg tenkte at jeg måtte dobbeltsjekke nå som jeg har fått gutten som jeg trodde jeg aldri kom til å få/ikke ville ha. Resultatet i dag viste at førstemann ble gutt (ingen sjokk der) og at nestemann skulle bli jente. What?? Skal jeg fortsatt få flere barn? Til tross for at jeg og sambo har bestemt oss for at Leo skal være enebarn?? Litt skeptisk spådde jeg sambo på samme måte som jeg spådde meg selv, og resultatet ble først gutt, så jente. Whaaat???? Slike resultater krever dypere undersøkelser, så jeg isolerte meg på kjøkkenet med ringen min og hårstrået. Nå skulle ringen få skikkelig avhør!

Man kan også spørre ja/nei spørsmål til ringen, og da spør du tydelige spørsmål istedenfor å la ringen jobbe på egenhånd. For at dette skal funke trenger man total stillhet rundt seg!!! Det første man må gjøre er å spørre et spørsmål du vet med sikkerhet er ja (f.eks. heter jeg Tone?) så spør du et spørsmål som du vet er garantert nei (som f.eks. er jeg 50 år?). Dette gjør du så du skal vite med sikkerhet hvilken vei pendelen sirkler for ja og for nei. I mitt tilfelle snurrer pendelen mot venstre for ja og mot høyre for nei. Etter forhører med ringen sitter jeg igjen med veldig klare svar, og jeg må si jeg er veldig overrasket!!! Her er spørsmålene mine med pendelens svar:

 1. Heter jeg Tone? – ja
 2. Er jeg 50 år? – nei 
 3. Har jeg en sønn? – ja
 4. Blir mitt neste barn en jente? – ja
 5. Får jeg og <sambos navn> barnet sammen? – ja
 6. Kommer jeg og sambo til å holde sammen livet ut? – ja 
 7. Kommer neste svangerskap til å gå bra? – ja
 8. Kommer neste barn i løpet av ett år? – nei
 9. Kommer neste barn i løpet av to år? – nei
 10. Kommer neste barn i løpet av tre år? – ja
 11. Kommer jeg til å få flere enn to barn? – nei

Med andre ord: Jeg og sambo kommer til å holde sammen livet ut, vi har en sønn, og i løpet av tre år får vi en datter. Nå skal det sies at selv om jeg tror på dette, så lar jeg ikke livet mitt styres av dette!! Spiralen sitter i meg i 5 år, så det vil si at den enten må falle ur, fjernes, eller jeg må bli gravid med et uhell (igjen) mens det enda er to år til den trengs å byttes ut. Om jeg og sambo vil ha flere barn om noen år vet vi jo ikke enda, men jeg tviler sterkt. Men i følge dette er det jo bare å vente i spenning! hehehe…

Det viktigste med pendelen er å ikke spørre spørsmål du ikke vil ha svar på!!! Pendelen er ikke en fasit, og dette er bare for moroskyld!! Du skal ikke finne ut om kjæresten er utro, om barnet blir handikapet, om du kommer til å dø i morgen, osv! Du skal bruke pendelen til uskyldige spørsmål som du kan leve med! DETTE ER VELDIG VIKTIG Å HUSKE PÅ!!!

Nå venter jeg bare i spenning på hva som skjer om tre år 😉

Er det flere som har prøvd dette og som det har stemt på??  

3 tanker på “Spådommens mystikk

 1. Hei. Jeg prøver å finne desperat etter noen/noe som kan spå meg ved barnets kjønn. Håper du/dere kan hjelpe meg!

 2. Tilbaketråkk: Spådommens mystikk del 2 | Tigerhulen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s