En herlig kveld/morgen!

I går var min kjære sønn 5 mnd, og i den anledning (hadde sikkert fått det utenom også, men kan jo late som at det var grunnen) tilbudte min kjære seg å ha Leo en hel dag og kveld.

Min day off startet med kino alene. Jeg elsker å gå på kino alene, og dette har jeg ikke fått gjort på over to (!!!) år! I går gikk turen til Ringen kino for å se filmen «Rango» i originalversjon, og den var helt rå!! Digger Johnny Depp (som hadde hovedstemmen) og filmen skuffet ikke! Etterpå gikk turen til solarium, og 25 min med herlig «sol» for å få opp humør og farge. Jeg smilte av glede under hele filmen, og fortsatte å smile i solariumet. Jeg fikk flott farge, og jeg fikk virkelig opp humøret to hakk! Solstudioet ligger 5 min gåtur fra Ringen (oppover) og jeg fikk virkelig trimmet meg siden jeg går ganske så fort! Så skulle jeg ned til en venninne for å drikke litt vin som jeg hadde kjøpt, og bare ha skikkelig jenteprat! Jeg bestemmer meg for å gå siden det er 7 minutter til trikken kommer, og fordi det er kun nedoverbakke/flatbakke ned til henne. Det tok 15 min å gå (tror jeg) og det var helt sinnsykt herlig å kjenne de siste solstrålene i ansiktet, og kjenne og lukte våren i luften! DIGG å bruke joggesko igjen!!,0

Det ble lite vindrikking (fordi vi mistet begge lysten på vin.. hehe..), men jeg koste meg masse, og hadde en sårt etterlengtet venninnekveld med en fantastisk venninne! Ettersom det led senere og senere på kveld tuslet jeg meg hjemover, og koste meg med god musikk på øret og mildt vårvær 🙂 Jeg kom hjem til en sovende sønn og en sexy samboer. Hva mer kan man ønske seg? Vi gikk å la oss etter å ha pratet litt, og etter jeg ammet den lille siden jeg ikke hadde drukket. Jeg fikk ingen rolig natt, med en sønn som ville vise hvor sterk vilje han har, så det ble maktkamp mellom liten og stor tiger. Jeg tror det ble uavgjort.

Etter en lang og slitsom natt stod sambo opp med Leo, så jeg kunne sove lenge for første gang på så lenge jeg kan huske!! Snille, herlige sambo! Nå har jeg endelig kommet meg opp og er klar for å møte nok en herlig, solfylt vårdag! Vi skal trille oss en tur etterpå, og så skal jeg og Leo møte noen venner på søndagskaffe 🙂 LML!

Ønsker alle en fantastisk søndag!!!! 😀

4 tanker på “En herlig kveld/morgen!

 1. Åh, for en herlig dag det hørtes ut som, Tone! Og velfortjent 🙂 Ta sol gitt, det vil jeg også få gjort snart! Herlig lesing dette var :o)

 2. Viktig å belønne seg selv først før man kan belønne andre.

  Ah….jeg kaller sånne tider som du hadde her «lilli-tid» (mitt ekte navn). Er så viktig med tid for seg selv slik at man får summet seg, sjekket at man trives i sitt eget selskap, reflektere og rett og slett kose seg og ha det bra…ah!

  Fortsatt goooooooood søndag på etterskudd! Bare husk å innkassere de søndagene ofte nok . 😉

  • Jeg kaller det Tone-tid, så vi er nok ganske så like der 😉 Det er som du sier digg å bare kunne reflektere på ting og bare kose seg uten å måtte forholde seg til andre. Jeg må begynne å gjøre dette oftere 😉

   Ønsker deg en flott uke med bare sol og vår! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s