Still got it!

Nå har jeg vært ute tre lørdager på rad, og jeg må si jeg liker å føle meg sosial igjen! For tre helger siden var det bursdagsfest for en kollega av sambo, forrige helg var det det bursdagsfest for en av mine beste venninner, og denne lørdagen ble det spontan-fest med en av mine kjæreste venninner. Og det var vel denne lørdagen jeg skjønte at jeg fortsatt er den jeg var da jeg var single! 

Før jeg møtte sambo var jeg Tigerwoman, en meeeget sosial dame som kunne alle sjekketriksene både i og utenfor boka, som sjonglerte flere lekekamerater uten drama, som kunne gå ut flere ganger i uka uten å drikke alkohol (nesten 3 år siden jeg var full sist), og som hadde en stor vennegjeng å ta av når det kom til festbuddies. Ah… The good old days.. Anyway! Nå har jeg samboer og barn, og vennegjengen strekker seg fra ene enden av skalaen der jeg var før, til andre siden der det er babyer og familie som gjelder. Jeg befinner meg et sted midt mellom disse verdenene!

Min kjære venninne er dronningen på byen. Hun er like belært innen sjekking som jeg er, og hun vet hvordan ting fungerer! Denne helgen fikk jeg en melding mens jeg var på besøk hos svigers om jeg ville bli med ut. Hun skulle være edru, hun trengte bare en smak av gamledager! Jeg blunket litt med øynene til sambo, og han sa han gjerne ble hjemme med gullet vårt. Jeg dresset meg opp i min kuleste stas og med lua (ikke hatten) på snei, og jeg følte meg BRA da jeg tok bussen til byen for å møte henne hjemme.

Vi begynte med power-stretch, og selv om jeg fortsatt er litt blank på hva poenget med det er så var det en morsom start på kvelden. Turen gikk videre til nye stamstedet vårt, og siden de er veldig strenge på 24-års grense der visste vi at vi slapp unna fjortisene! Vi dro ut bare vi to, men vi skulle møte noen kompiser senere. I baren spurte jeg om de hadde battery energidrikk, og fikk denne reglen tilbake: «Nei det har vi ikke. Ikke battery eller annen energidrikk, Ikke rusbrus, ingen vodka med smak og ikke captain morgan!» Jeg ble litt satt ut og takket for opplysningen, og bestilte meg en cola. Da ble han irritert for at jeg bare skulle ha ren cola uten alkohol, but hey!, har man ikke Kapteinen å putte i colaen er det bare å drite i det! Da er alkoholfritt beste alternativ!

Vi gikk ut på røykeplassen for å sjekke ut lokalet, og kommer i snakk med en krøllete fyr fra Wales. Han er forlovet og har en datter, så det var koselig å prate med han. Han hadde mye morsomt å fortelle! Etterhver flyttet vi oss inn, og kom i snakk med noen kjekke menn fra Ålesund og Sortland. Jeg som ikke er single viste frem bilde av Leo (kun fordi de spurte om det da jeg sa jeg ikke var single men har samboer og baby) og de var alle enige i at det var en nydelig baby! *stolt* Resten av kvelden gikk som det måtte gå, vi hadde det sinnsykt morsomt! Vi pratet med de vi kom i prat med, og da vi ringte svigerfar for skyss hjem var vi begge fornøyd med kvelden.

Dere skjønner det, da jeg var Tigerwoman og livet var en lek, hadde jeg og vennegjengen en veldig bra egenskap! Vi kunne gå ut alene eller bare med noen få, og dra derfra med mange nye bekjentskaper i lomma. Denne lørdagen fant vi ut at we still got it! Vi dro ut alene bare vi to, og dro fra en stor gjeng med nye og gamle bekjente! Det føltes heeelt fantastisk, og kvelden var uten tvil legen… waaait for iiit….. darisk! LEGENDARISK! 😀

Hvem sa man ikke kan være spontan når man har fått barn? 😉

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s