3 mnd kontroll

I går var Leo på 3 mnd kontroll, og han fikk første vaksinene sine. Som mor var det ikke noe moro at noen skulle «skade» barnet mitt, så jeg måtte ha med sambo, feig som jeg er. Først ble han veid og målt, og resultatet ble 6530 gram, 63 cm lang, og 41,3 cm i hodeomkrets. Stor gutt!! Han legger så perfekt på vekst-streken som du kan komme, og helsesøster var veldig fornøyd! Hun la ham på magen på benken sin og sjekket refleksene hans ved å føre en leke forbi ansiktet hans, og han fulgte nøye med på hva hun gjorde. I tillegg overrasket han henne med å trekke knærne opp under seg, og hun sa det ikke er vanlig at de har skjønt denne teknikken så tidlig, og hun sa han kommer til å krabbe tidlig om han fortsetter slik.

Så fikk han vaksine, og på første sprøyten gjemte jeg ansiktet i skjerfet mitt. Ja, jeg er feig. Han gråt bare litt, og på neste sprøte så jeg på, og da gråt han litt mer. Det gikk fort over, men jeg er glad sambo holdt ham da helsesøster stakk! Han fikk et plaster på hvert lår, og da var han fornøyd. Vi tuslet oss hjem, og da vi kom hjem fikk vi besøk av en venninne og datteren hennes som er 1 mnd eldre enn Leo. Leo er litt forelsket i henne, så det ble mye flørting og prating 😉

Vi er i alle fall veldig glad for at kontrollen gikk bra, og at lillegull vokser som han skal 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s