Leos vei til mammas hjerterot

Leo er en skjønn gutt. Han volder sin moder veldig lite problemer og sorger, og det er en fryd å være mamma til en så snill baby! Han smiler og prater hele dagen, og sover for det meste om natten. Selv om hjertet svulmer av stolthet når jeg ser på ham uansett hva han gjør, så har han noen få særegenheter som går rett til hjerterota. 

Når jeg ammer ham ligger han jo i armene mine, og som regel lager han koselyder. Men det han også gjør er å strekke hånden opp og gripe meg rundt fingeren, og s¨nn skal han ligge til han er ferdig å spise. Hver gang jeg kjenner fingrene hans gripe rundt fingeren min får jeg nesten tåre på øyet, og hjertet mitt sprekker av kjærlighet til dette litte vidunderet!

Om morgenen har han også en ting som kan jage selv den mest morgengretne person ut av søvnen. Hver morgen når jeg våkner av at Leo makker ved siden av meg blir jeg irritert fordi jeg vil sove mer, men med det samme han ser at jeg er våken stråler hele han opp og gir meg sitt aller største smil. Jeg greier rett og slett ikke være irritert på gullet når han smiler meg hele ansiktet og kroppen til meg!

Ja, det er slitsomt å være mor til en liten tass. Men så utrolig givende det er!!! Og det er de minste tingene som setter størst inntrykk, som en liten barnehånd som griper meg rundt fingeren, et smil når jeg våkner, eller at han krøller seg inntil meg når han er trøtt og vil sove. Jeg ante ikke at kjærlighet kan være så sterk!

Leo Nicolai

6 tanker på “Leos vei til mammas hjerterot

 1. Ååh, blir rent rørt av å lese sånn, verpesjuk tante som jeg er 🙂
  Det er så herlig å se at du trives så godt som mor, selv om jeg absolutt forstår at det ikke bare er idyll og at det definitivt er slitsomt. Godt å se at Leo utvikler seg bra også, alltid moro når de er litt i forkant 😉 Tigergutter må komme seg kjapt på bena om de skal ta over verden 😉

  • Når kommer du på besøk!? Leo vil hilse på vet du 😉
   Det er mange slitsomme perioder som mor, men det er så sinnsykt mange herlige opplevelser som veier opp for det slitsomme, så det er absolutt verdt det! Tigergutt har jo fått sin første tann allrede, så fra neste uke er det KUN rødt kjøtt på menyen 😉

   • Kan hende det blir besøk i påsken eller en gang i mai, sett at det passer for deg 🙂 Holder på med bacheloroppgaven nå, så da ser det ut til at det kommer til å gå med veldig mye tid der 🙂 Lenge siden jeg har sett deg nå, og Leo vil jeg så gjerne hilse på 😀 Hehe, håper det ikke kommer til å gå for hardt utover deg nå som han får tenner!

   • Bare kom når du har tid! 😀 Trist at du bor så langt borte 😦
    Leo har fått KLAR beskjed om at første gang han biter meg får han en advarsel, neste gang han biter da ryker puppen og han må greie seg med flaske! 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s