Sliten…

Jeg har mye å blogge om, jeg greier bare ikke å få meg til å skrive det ned… Det kommer innlegg om ikke så lenge, men jeg  trenger bare noen dagers pause! Er fryktelig sliten om dagen, og får så liten tid til bloggen. Don’t worry, jeg er tilbake om noen  dager 😉 Da kommer det vel flere innlegg på rappen! 😛

Stay tuned!

Oppdatering:

Dagen etter jeg skrev dette  fikk jeg plutselig skrivetrang igjen, så pausen varte ikke lenge. Har jo hatt noen dager siden forrige innlegg da, så var vel bare sent ute med å si fra! Godt å være tilbake!

4 tanker på “Sliten…

    • Det er rart med det. I går var trangen til å ta noen dagers pause fra bloggen så sterk, og jeg har jo forsåvidt hatt en del dager fri, men i dag kom trangen til å skrive tilbake for fullt! Merkelige greier 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s