Leo Nicolai 3 mnd!

I dag er det 3 mnd siden jeg presset ut den lille klumpen som skulle vise seg å være verdens beste sønn!! Leo Nicolai er 3 mnd i dag, og jeg aner ikke hvor tiden har blitt av. Den har bare flydd forbi, og om ikke lenge er vi allerede i februar!! På en måte er det deilig at tiden går fort, på den andre siden er det litt trist og vemodig å se min bitte lille baby så stor og flink. Han utvikler seg og lærer nye ting fra dag til dag, og det går aldri en dag uten at han overrasker meg med et eller annet!

I går oppdaget vi at han holder på å få sin første tann, og jeg må si jeg var ikke helt forberedt på det! Den har ikke kommet helt ut enda, men det er ingen tvil om at den er på vei i et forrykende tempo! Stakkars puppene mine når tennene virkelig begynner å komme! Han har også begynt å gripe ting så smått, og greir å holde små leker om han får skikkelig tak. Han ruller over fra mage til rygg uten problemer, og nå gjenstår det bare fallteknikk. Hodet går som regel først i bakken, til en liten gutts store fortvilelse.

Tiden flyr, men det er en morsom tid. I mine øyne er det mye lettere å være mor enn jeg noen gang hadde trodd 🙂

 

Leo Nicolai

 


4 tanker på “Leo Nicolai 3 mnd!

  1. Huff ja vet ikke helt hvor tiden blir av!!! De vokser så alt for fort!!!

    GRATULERER MED 3 MND DAGEN LILLE HERLIGE LEO! 😀

  2. Hjelp, tenner!
    Jeg er rimelig sikker på at vesla også holder på med noe sånt, men er ikke helt sikker. Gruer meg litt til ammingen da ja..!

    • Leo sin første tann brøt frem fra tannkjøttet for to dager siden og er SKARP!!! Han bliter på ALT, men lar heldigvis brystene mine være i fred. Han skjønner det blir slutt på amming i det sekundet han biter meg, og som gutt vil han jo ikke gå glipp av pupp 😉 (haha, det rimte)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s