Forandring fryder?

Jeg er veldig tilhenger av forandinger så lenge det er positive forandringer. Jeg liker at det skjer ting, og liker å oppleve noe nytt. Dette gjelder både adferd, personlighetsmessig og sånn generelt. Men det er ikke alltid jeg er forberedt på forandringer som skjer med meg, ei heller vet jeg hvorfor og når det skjedde, plutselig bare er de der. Når slike forandringer skjer er det ikke alltid jeg er sikker på om de er positive eller negative!

Etter jeg ble gravid har det kommet flere og flere slike forandringer. De bare er der helt plutselig og tar meg på sengen, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal takle det. Ta f.eks. rot og støv! Jeg har aldri vært ryddig av meg, og det har aldri plaget meg. Når jeg bodde for meg selv hadde jeg som regel så liten plass at det ikke var et tema å ta imot besøk, og de få gangene venner tok turen innom istedenfor at jeg dro til dem laget jeg bare en vei gjennom rotet og passet på at det ikke lå matrester ute. Jeg har aldri vært så høytidlig på det området.

Etter jeg ble gravid, derimot, er ting heeelt annerledes! Nå får jeg omtrent angst om det blir for rotete eller om det ikke er system i ting, og jeg ser støv over alt! Jeg føler at uansett hvor mye jeg tørker støv så ser det like ille ut 5 minutter senere. Jeg får helt fnatt!! Dette er jo ikke likt meg i det hele tatt! Og når vi får besøk nå er det omtrent krise om det er litt rotete og det ikke er nyvasket! Og har vi ikke noe å servere får jeg fryktelig dårlig samvittighet. Jeg har veldig skjeldent servert noe annet enn drikke til mine besøkende før, men sambo har nok påvirket meg masse der! Lurer litt på om det er positivt eller negativt…

Ellers har vel morsrollen forbedret meg på mange måter. Jeg har blitt mye mer bevisst på valg jeg tar, jeg føler meg mer ansvarsfull, og jeg nyter å være en så viktig person i noens liv. Sambo og jeg har kommet nærmere hverandre siden Leo ble født, og et sterkt forhold ble sterkere. Utrolig hvor mye et så lite menneske kan bety for de i rundt seg!

Så forandring kommer i så mange former. Noen er positive, mens andre er mindre positive! Det viktigste er å lære seg å leve med forandringene og kunne flyte med strømmen! Jeg prøver så hardt jeg kan å akseptere the new me… Hvordan det går?? Stay tuned…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s