Allerede tv-slave

Ja du leste riktig. Vår lille skatt har i en alder av 3 mnd greid å bli tv-slave! Nå vil kanskje de dømmende som leser bloggen min trekke egne konklusjoner, men før dere gjør det la meg forklare hvorfor det har skjedd!

Lillegull er en herlig unge. Han smiler, ler og prater hele dagen, og han sover minimalt i løpet av dagen! Og når han først sover må det være i armene til en av oss, for å ligge alene går tydeligvis ikke an. Med det samme vi legger han ned våkner han, og vi må underholde han på nytt eller han begynner å sutre fordi han er trøtt. Han liker heller ikke å ligge lenge alene på gulvteppet sitt å leke. Han er ikke riktig gammel nok enda til å kunne leke med lekene sine, så selv om han har begynt å vise interesse for dem nå kan han fortsatt ikke gripe etter dem og holde fast. Så om jeg skal ha NOEN SOM HELST mulighet til å gjøre husarbeid er tv’n løsningen her i huset.

Favoritt kanalen er Playhouse Disney (jeg er jo Disney-frik og hadde alle filmene før dattera til ex’n min ødela dem) og favorittprogrammet er Mikkes Klubbhus! Mange sterke farger, store og klare figurer, morsom musikk, you name it! Perfekt for en liten tass som trenger noe som skjer til en hver tid. Så da setter jeg ungen i vippestolen sin i passe avstand fra tv’n med Mikkes Klubbhus på og så har jeg 30 minutter fri til å gjøre husarbeid og/eller matlaging! 😀 Gleder meg til han blir så stor at jeg kan ta han med ut for å leke istedenfor å tvinge han til leke inne!!

4 tanker på “Allerede tv-slave

  1. Hehe, Emily digger også å se på tv! er godt av og til slik at man får gjort noe husarbeid f.eks! men nå har vi så liten tv at hun merker den jo ikke, så da setter vi på diverse fisherprice ting som ligger på youtube hvis jeg skal sette på en vaskemaskin eller lignende 🙂

    • Godt å høre det ikke bare er jeg som tyr til «skitne triks» for å få gjort ting! Vi har 52″ tv, så Leo har jo rene kino’n i stua! 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s