Helg!!!

For mange er helg noe man gleder seg til en hel uke. Helg betyr i mange tilfeller fri fra jobb, og kanskje en fest med venner. For meg har ikke helg eksistert siden mars i fjor før jeg ble sykemeldt pga svangerskapet. Når man har så mye fri og ikke kan være med på fest og i parken fordi man har vondt, minster man litt begrepet helg. Nå er Leo Nicolai snart 3 måneder, jeg er ferdig med barselperioden, og jeg er klar til å begynne å leve igjen! Jeg har nemlig begynt å ta tilbake helgene!!

Jeg drikker minimalt med brus, og spiser heller ikke mye godteri og snacks. Ikke fordi jeg ikke liker det, jeg har bare ikke hatt lyst på det etter at jeg ble gravid. Jeg spiste mer enn dosen min før, kan man si, så det er ikke synd på meg. Nå, derimot, begynner ting å snu. Søtsuget er tilbake, og selv om jeg ikke helt vet om det er positivt eller negativt så bestemmer jeg meg for at det er positivt! Nå kan jeg nemlig bake noe godt til helgen, kjøpe inn litt snop, eller en liten boks cola. Her i huset drikker vi nemlig ikke brus på hverdager så sant vi ikke er ute å spiser. Før spiste vi ute hver dag, men nå når vi har fått så fint kjøkken er det jeg som står for middagen. Men nå har jeg begynt å kjøpe inn en brusboks i ny og ne, ikke hver helg, men akkurat så ofte at jeg trives med det. Slik markerer jeg helgene slik at ikke alle dagene går i ett lenger!!

Nå er det helg igjen, og denne gangen er det baking som står på planen! I skrivende stund står det en kake i ovnen, og boksen med cola står på bordet. Godteri trengs ikke når man venter på mørk brownie med salte peanøtter i! Det er mer enn snop nok, og i hodet mitt er det LITT sunnere enn vanlig godteri fordi det er kake. hehe.. (la meg få ha denne lille illusjonen nå da!!!)
Mannen er på jobb, babyen sover i vugga si, og frk. husmor har bakt kake etter middagen hun lagde i ste. Livet leker, og jeg puster sakte ut mens jeg tenker for ente gang i dag hvor heldig jeg er! 😀 Legger ved et bilde av Leo som leker seg i babygummen tidligere i dag. Han har begynt å vise interesse for leker, og begynner så smått å gripe etter sommerfuglene på babygymmen mens han smiler i begeistring. Flinke gutten vår!

God helg, alle sammen!!! 😀

Spennende sommerfugler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s