Barnevognmafia’n på cafè

Noe av det morsomste å kjipeste med å ha småbarn er å kunne treffe andre småbarn og mødrene deres på cafè. Det er veldig morsomt siden man får gleden av å prate om baby non stop uten at de andre blir lei (de prater like mye om det selv, heldigvis!) og babyene våre får være sosiale med andre babyer. Det kjipe er at når flere småbarnsmødre møtes på cafè, er antall barnevogner er like stort som antall mødre. Dermed tar man som gruppe opp ganske så stor plass! Å plassere èn barnevogn er et mareritt, å plassere flere, denne gangen tre, er et rent helvete. Men et helvete som vi løste ganske bra for både oss og de i rundt ved å sette oss heeelt innerst i en krok så ingen ble plaget av de store vognene. I dag har vi nemlig vært på cafè med to andre mødre, og de søte babyene deres! 😀

Leo Nicolai er en sjarmør. Det visste vi jo fra før, men nå så jeg at han er ikke sjarmør som i baby-sjarmerende, han er rett og slett dame-sjarmør! Datteren til en av de jeg møtte i dag, er en nydelig jente. Det la Leo veldig godt merke til, for med det samme han kom i nærheten av henne smilte og pratet han, og ville ta masse på henne. Hun på sin side passet veldig nøye på å se på den av de to guttene som IKKE så på henne! Skikkelig lur frøken som er skikkelig hard to get! hehe.. Det er bra hun er prinsippfast allerede nå 😉 Leo, derimot, syns ikke det var så interessant å prate med den andre gutten så lenge det var en søt jente der. Han MÅ jo ha arvet sjekke-genene mine med denne oppførselen! Lover ikke bra for fremtiden…

Uansett var det et utrolig koselig møte med to utrolig koselige damer, og det var veldig deilig å være sosial igjen, og ikke minst møte en ny person. Hun ene har jeg vært på babykino med tidligere, og det var veldig koselig å se henne igjen, mens hun andre møtte jeg for første gang i dag. I går var jeg på trilletur bed to fra barselgruppen min, og det er så herlig å skaffe seg venninner som har barn på samme alder som Leo Nicolai! Jeg føler meg veldig heldig! Og det er ekstra stas for Leo at han skal begynne på babysvømming sammen med lillemor han flørtet med i dag, så det blir koselig for både han og meg å ha kjente der.

Nå skal jeg lene meg tilbake og nyte at Leo sover i vugga si, og spille litt Donkey Kong på wii’n min 😉 ¨Legger også ut et bilde jeg tok av gulelt mitt i dag! Syns han er så pen! 😀

8 tanker på “Barnevognmafia’n på cafè

 1. eg må bare gjenta kor superkoselig det va i dag.
  føles ut som første gangen på lenge eg har fått fult ut fått metta skravlebehove mitt å ledd masse.
  slike dager skulle det vært meir av.
  gleder meg til tirsdag. ensomhetsfølelsen som har vært her en stund er vasket bort. deilig!

  • Ja det var kjempekoselig for både meg og Leo! Har hatt kjempetrang til å være sosial selv uten å måtte begrense baby-praten, og det var så kos å treffe dere! 😀 Blir veldig koselig på tirsdag, og jeg gleder meg masse til å se dere igjen 😀 Føler meg heller ikke ensom lenger, og det er så herlig!!! 😀

  • Vi skal på sofienberg via norges livredningsforbund. Begynner 27. mars, så er kjempe spent! Bare to dager etter Leo har tatt vaksine, så kan jo bli spennende.. hehe.. Hvor er det du og Adine skal?

   P.s: håper dere blir med på trilletur neste gang 😀

 2. Mammamafia! RUN!!!

  ;-P

  Må innrømme at jeg har et ambivalent forhold til mammamafian. Ikke nødvendigvis pga barnevognene eller ungene i seg selv, men fordi mammaen har ungene som gisler i barnevognene; for så å la de løpe rundt og vræle i caféer som hodeløse høns til forstyrrelse for andre. Men sånn som nå, når nurkene deres ikke kan gå enda, så er de fortsatt søte og harmløse. 😉

  Men har jo nevnt dette før da….:-)

  • Jeg er hlt enig med deg der! Når Leo har lært å gå får han bestemme selv om han vil sitte i vogna eller ikke. Vil han farte rundt før cafèbesøk er jo det det beste!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s