Let’s ZUMBA!!

I forrige uke var jeg ferdig med min 6 ukers barsel-periode, noe som betyr at jeg kan begynne å trene igjen!! Kroppen er lettere skadet etter svangerskapet, så my må rettes på. Magen må strammes inn, rumpa må strammes opp, og armer og ben må formes på nytt. Det er der Zumba kommer inn i bildet! I forrige uke var første treningsøkt, og 20 minutes express ble satt inn i dvd-spilleren. Det gikk bedre enn jeg hadde fryktet!

Jeg kom meg gjennom alle 20 minuttene, og selv om pusten gikk litt tungt og svetten rant var jeg ikke helt vrak! Veldig stolt av at jeg faktisk var oppegående etter økten! Dagen etter kom reaksjonen. 39,9 i feber, influensa-vondt i alle ledd, huden var smertefull følsom og hodepinen dundret. Jeg trodde jeg kom til å bli skikkelig syk, men heldigvis gikk det over dagen etter. Men jeg mistet noen dagers trening, og kom ikke i gang igjen før etter 4 dager.

En ny runde med 20 minutes express, og jeg følte meg i bedre form enn på lenge etterpå! Jeg følte virkelig at jeg kunne trappe opp treningen, og tre dager etterpå sto Zumba cardio party på planen. 45 minutter med kondistrening når man ikke har trent på lenge var en smertefull, slitsom og heseblesende opplevelse. Men herreguuud så godt det var!!! Jeg gikk i dusjen med største smilet, og var veldig fornøyd med at jeg holdt ut hele programmet uten å dø.

I dag, to dager etterpå, står Zumba sculp and tone for tur. Leo sitter i vippestolen og ser på meg og spreller i takt med musikken, ivrig som bare det! 45 minutter med sinnsykt tempo og toning sticks! Jeg holdt ut 38 minutter med trening og uttøyingen etterpå. Overlevelsesinnstinktet slo inn, og jeg måtte spole over siste 7 minuttene av treningsprogrammet. Ikke stolt over det, men 38 minutter var nok! Jeg trodde min siste time hadde kommet. Jeg krabbet meg selv i dusjen, greide så vidt å stå oppreist, og vasket bort skammen over å ikke greie de siste 7 minuttene. Så gikk jeg på vekta, og hva er det jeg ser? Jeg har gått ned 1 kg!! Du tror kanskje ikke det er mye, men for meg er det det! 😀 *Stolt*

Så nå skal det trenes så mye som mulig frem til jul, så kanskje kommer jeg til å se bra ut i de nye julekjolene mine! (har samme i både rød og grå. Synd jeg ikke finner bilde av dem) 🙂

6 tanker på “Let’s ZUMBA!!

 1. Oi oi oi! Blir neste spennende ting å følge med på i bloggen din: vekten og formen din! Først var det selve svangerskapet, så var det selve tigergutten din,….vekt er spennende det også

  Ps: Om du ikke får samme kropp som Heidi Klum etter bare noen få uker etter at hun fødte, så håper jeg du ikke du føler at kroppen din er stygg eller noe sånt…joa, kanksje du ikke er like sprek og sterk som før da du holdt på som verst med dans, og kanskje kommer du deg ikke like fort som Heidi Klum: men du har, som du sier, klart mye allerede! Vær stolt av deg selv(noe du er slik jeg forstår det! BRA!) keep up the good work !! 🙂 Og ja: det er kanskje lett for meg å si som ikke har født, men kan jo si det for det da! 😉

  • Ja føler det er litt spennende selv 😀 Hva viser vekten i morgen liksom!
   Jeg tenker som så at kjendisene har mye penger å bruke på trening, private trenere, operasjoner osv… Jeg må greie meg med zumba på stuegulvetog er veldig fornøyd med det :)kroppen skal tilbake der den var, og jeg har beregnet ett år på å få det til. kan ikke stresse med slikt når jeg ammer i fare for å miste melken. men jag har kommet meg i gang, og det er det viktigste!

   Tusen takk for oppmuntrende ord! 😀 ❤

 2. Så flink du er!! 🙂 Og heldig som iallfall er på god vei til å komme inn i de nye julekjolene. Jeg for min del gråt mine bitre tårer i går over håpløs jakt på penklær. (Føler meg superteit, men det føles så dritt!! Hehe)

  Zumba høres kjempegøy ut, jeg må låne det av mamma etter hvert tror jeg..

  • Når jeg ser i skapet mitt gråter jeg nok noen tårer jeg også vennen. Alt er i XS og jeg trenger M nå! 😦 Så de nye julekjolene som jeg til vanlig hadde kjøpt i 32 måtte nå kjøpes i 38… NEDTUR!!! Men jeg er veldig glad ting er på vei nedover, så neste år regner jeg med de fleste klærne mine passer igjen 😉
   Ikke vær lei deg for at ting ikke passer. Det er en nydelig liten baby som gjør at du har mage, og selv om jeg vet det er trist (jeg gråt MASSE over manglende klær i svangerskapet) så går det over etterhvert! I februar kommer gulljenta og da ser ting mye lysere ut 😉 Og du som nesten ikke har gått opp noe slipper å slite med manglende klær når du er ferdig med svangerskapet! Jeg derimot må kjøpe inn nesten alt nytt!! 😦

 3. Utrolig stolt over deg Tone!:) Og for å få opp selvtilliten din enda mer; du trener meg enn det jeg har gjort etter jeg kom tilbake fra sykdommen. Må vel få ræva i gir jeg da om du ikke skal ta meg igjen 😀 Får hoppe på sykkelen i dette nuet! Neida:D Men seriøst, 1 kg! Det er jo sykt da! Gleder meg til du kommer hjem, og husk for all del, muskler veier mer enn fett ❤

  • Takk for oppmuntrende ord søta! Prøver så godt jeg kan, og du som er så dyktig til å trene kommer til å rase fra meg før du har begynt!! (egentlig litt urettferdig siden ejg er eldst) 😛 Gleder meg masse til å komme hjem, og Leo gleder seg masse til å møte tante! 😀 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s