Dagene som går…

Det er førjulstid, og det er mye å henge fingrene i før vi reiser hjem til familien min i jula. Leiligheten skal shines, gaver skal pakkes inn, vekten skal nedover, Leo skal underholdes, jeg skal få meg litt farge, og alt annet skal fikses. Som småbarnsmor har man ikke alltid energien og tiden som kreves for at alt dette skal gå i orden, så jeg må prøve å finne kreative løsninger. I tillegg til alt som skal fikses har den lille skatten min blitt syk, så jeg må trøste, kose og pleie mitt syke barn i tillegg til alt som skal ordnes. *sukk*

Leiligheten tar vi rett før vi reiser, og nå er alle gavene pakket inn og sortert. Vekten har stagnert litt, men jeg kan ikke trene hver dag som jeg hadde tenkt. Grunnen er at for hver gang jeg trener halvveres melkeproduksjonen min i ca. 36 timer etterpå, så da får Leo for lite mat! Det er ikke SÅ viktig å trene at jeg prioriterer det fremfor mat til sønnen min! Jeg trenger i alle fall så mye jeg kan 🙂 I forigårs var jeg i solarium for første gang på ett år, og det var DIGG!!! Jeg lå bare å drømte meg tilbake til herlige Thailand og Koh Lanta, og jeg kjente humøret steg i takt med varmen og bølgesuset med raggaemusikk strømmende ut fra strandbarene. Det var det beste kvarteret på lenge! Skal prøve å få til i alle fall tre ganger til før jul, men vet ikke om tiden strekker til. Jeg fikk gjentatt det i går, og jeg smilte hele veien fra solstudioet til bilen 🙂

Det å underholde Leo er en fulltidsjobb. Han er en ekstremt sosial og våken baby, og krever oppmerksomhet både når han er våken og når han sover. Han sutrer ikke mye, men smiler og prater til alle i rundt seg. Men han trenger altså mye oppmerksomhet og respons på det han forteller, og det krever både tid og energi. Men er jo veldig koselig at han er så oppegående 😀 Han har blitt veldig stor nå, og det er ikke lenge til jeg må pakke bort 56-klærne å gå over til 62. Trist, men samtidig er det jo moro å se han vokser og utvikler seg 🙂 Nå prater han mer enn han er stille, og trikset er å få han til å være stille. Hehe.. Veldig moro å høre alle lydene og tonefallene hans! Man hører veldig bra om han forteller om noe skummelt, morsomt, alvorlig eller noe han er sint for.

Slik går dagene hos oss… Har DU en travel førjulstid?

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s