Syk

Jeg har virkelig greid det helt store, å bli syk med fødsel rett rundt hjørnet. Tett nese, hodepine, feber, vond hals, slapp og sliten, og verk i hele kroppen. På toppen av dette må jeg holde ut med ekstremt vonde kynnere, nedpress fra helvete, en baby som tror det er meningen han skal herje like mye rundt som før, og en stor mage som gjør ting som å kle på seg vanskelig. Kort oppsummert: Jeg er i crapy form!

Heldigvis er jeg velsignet med en samboer som er verdens snilleste. Han styrer og ordner og gjør at jeg kan bevege meg minst mulig! Nå skal jeg konse på å bli frisk, og håper Tigergutt venter litt med å komme ut så jeg er i litt bedre form til å greie meg gjennom en fødsel! Det kjipe med å bli syk når man er gravid er at hele immunforsvaret jobber med å holde babyen frisk, og da bryr det seg ikke så mye om å gjøre MEG frisk. Ergo tar det lengre tid å bli frisk 😦

Siden det er babyshower med vennegjengen på torsdag har vi (jeg og Tigergutt) bestemt at fredag er en fin dag å komme på 🙂 Så får vi bare se om den lille har lært seg å holde avtaler… Ønsker meg selv god bedring, og håper jeg slipper å gå sånn lenge!

Fortsatt fin uke til alle mann! 😀

4 tanker på “Syk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s